Zvezdara je najbolji izbor licno sam gledala odgovore ovde i tu se informisala za neke stvari mislim da bolje skole nema ni u kom pogledu a pogotovo sa strane gledista drustva. Sto se profesora tice dosta se menjaju i ima ih preko 200 ako se ne varam, Branka naravno najbolja, Vesna matematicarka predaje MS u uglavnom barem u mojoj smeni i ponekima Kubura ali nisam sigurna Vesna nekada smara i voli da ponizava djake ali je u sustini dobra i uvek kod nje imamo svi ocene vise nego sto smo zasluzili, Dragana Glisic najdivnije stvorenje na planeti svima zelim da im ona predaje, kao i Branka naravno, Stela iz srpskog super, pomalo nezainteresovana ali super, Mladja fizicko top, Latinku svi ogovaraju ali ona uopste nije tako losa i dosta je spustila kriterijume, Anicka iz fizike sve reci su suvisne, sta ti tu nije jasno i slicno a pre toga sta god vam nije jasno pitajte, dere se na sve zive, neka Nada mi je predavala informatiku ona je super ali imala je neka baba ne znam kako se zove terala je drugu grupu da uce sve o maticnoj ploci

, Duska iz engleskog ide sledece godine u penziju ali dobra zena naravno sa svojim miljenicima volimo se ali voli da prica sa razrednim staresinama o deci,e ako jos neko konkretno nekog zanima neka se javi

Mogu do sutra pisati no znam samo za MS.