medicina

Profesori ko profesori, ima ih svakakvih.Ja sad krecem na prvu godinu a znam dosta ljudi koji studiraju. U prvoj godini ce te vise brinuti anatomija i histologija od engleskog. Za engleski nisam cuo nista specijalno da traze. A sto se tice toga sta da upises to moras sama da odlucis. To su dva razlicita fakulteta. Treba da vidis sta ti se vise svidja,cime bi volela da se bavis pa po tome...

Je li bolje upisati medicinu ili farmaciju.

Mislim da ti je najbolje da izaberes sta ti se najvise dopada, a u tom slucaju niko ti ne moze dati odgovor. Ali ako gledas sa cime se lakse nalazi posao, to je farmacija (bar trenutno)

Ja sad krecem na prvu godinu a znam dosta ljudi koji studiraju.

Ako se jos budes secao ovog foruma kada krenes, napisi ponekad utiske za nas koji sledece godine krecemo ;)

Kakav je medicinski fakultet u Novom Sadu. Je li tezak engleski na prvoj godini. Kakvi su profesori. Je li bolje upisati medicinu ili farmaciju.

Engleski se spremi ceo ispit za nekoliko sati,osim ako nisi jedan od onih koji ne znaju nishta da kazhu.
Profesori,hm...retko koji normalan.U sustini teshki kompleksashi,neizhivljeni,al im se mozhe.Mamini i tatini sinovi imaju bolji prolaz,s obzirom da su kucni prijatelji sa doticnima.
Medicinu upisuj samo ako volis,i spreman si da se odreknes svega zarad toga.Ukljucujuci i svojih zivaca.
Farmaciju ako ti je bitan prosek,a i lakse se zaposliti.

Back