Medeni mesec

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.283
Koliko dugo traje opčinjenost sexom sa nekim? Leptirići, dobar sex, može li da dobaci do recimo pola godine?

Kažu medeni mesec, jel to iskustvo kaže da traje mesec dana i onda hlađenje?

Koliko vaše iskustvo kaže da može max?

Ako tako razmišljaš dok ne postaneš istrošena roba, dotle otprilike.
Птичка није сапун, па да се истроши.

Вредност жене се мери према њеним карактерним особинама и животним достигнућима.

Особа којој си се обратио има животна достигнућа која 99 % Крстарица форумаша не може да достигне за три живота.

Вредност жене се мери према њеним карактерним особинама и животним достигнућима.

Особа којој си се обратио има животна достигнућа која 99 % Крстарица форумаша не може да достигне за три живота.
Pa ona je sebe u startu stavila u rangu potrošne robe a ne ja.
Ne može da se potroši, ali se raširi pa intiman odnos muškarcu nije zanimljiv jer zna zbog čega je to tako.

Pa izgleda nikada nisi bio sa nekom ženom koja je imala mnogo partnera. Raširi se vagina pa ne stvara pritisak penisu pa je uživanje muškarcu manje.

Од броја парнера се шири вагина?

Како?

Због броја односа или шта?

Мсм..замисли девојку која се у 18 уда и до своје тридесете сваки дан 12 година има секс. То је 4380 сексова,

са друге стране, друга девојка са 18 постане сексуално активна, и креше се петком и суботом, наредних 12 година, укупно са 12 партнера (у просеку један годишње). Она се кресала 1248 пута (дакле, скоро четири пута мање) за тих 12 година,

па како овој другој може да буде раширенија, ако се 4 пута мање сексала? Од чега?

Pa izgleda nikada nisi bio sa nekom ženom koja je imala mnogo partnera. Raširi se vagina pa ne stvara pritisak penisu pa je uživanje muškarcu manje.
Ако је критеријум бивање са таквом женом, па ја не знам јер никада нисам био са таквом женом,

а ти знаш, дакле, то значи да си био са таквом која је имала много партнера, па си запазио да јој се птичка раширила?

Како знаш да јој од почетка није таква?

Од броја парнера се шири вагина?

Како?

Због броја односа или шта?

Мсм..замисли девојку која се у 18 уда и до своје тридесете сваки дан 12 година има секс. То је 4380 сексова,

са друге стране, друга девојка са 18 постане сексуално активна, и креше се петком и суботом, наредних 12 година, укупно са 12 партнера (у просеку један годишње). Она се кресала 1248 пута (дакле, скоро четири пута мање) за тих 12 година,

па како овој другој може да буде раширенија, ако се 4 пута мање сексала? Од чега?
Ja nisam ginekolog, iz iskustva samo pričam. Intiman odnos sa ženom koja nije imalamnogo partnera (jednog samo) i sa ženom koja je imala mnogo partnera je neuporedivo. Mnogo je bolje u prvom slučaju.

a što mora da bude opčinjenost i neka iracionalna nota

zadovoljstvo može da postoji i unutar rutine, u stvarima koje se iznova i iznova ponavljaju a odgovaraju nam, i koje razumemo

ako se u životu oslanjamo samo na iracionalnu opčinjenost kao motivaciju, ne znam kako možemo stvoriti išta trajno. odnos, naviku..
Dokazano i u praksi
Meni je trenutno svaki sledeci seks bolji
Ne umem da opisem ali tako je 🙂

a što mora da bude opčinjenost i neka iracionalna nota

zadovoljstvo može da postoji i unutar rutine, u stvarima koje se iznova i iznova ponavljaju a odgovaraju nam, i koje razumemo

ako se u životu oslanjamo samo na iracionalnu opčinjenost kao motivaciju, ne znam kako možemo stvoriti išta trajno. odnos, naviku..
Kako ti ono umeš da napišeš, nije tema 😏

Mene baš zanima ovo pitanje. Pretpostavljam da kada su zabranjene veze u pitanju, tipa jedan od partnera u braku, da hormonski uzbuđenje može biti duže zbog adrenalina.

Ok, ali ja i nisam pitala za karakterne osobine. Već baš vrednost žene na polju sexa

Pa ne znam
Mi se zaista volimo
I osecamo jedno prema drugom privlacnost i uzbudjenje
Seks nam nije rutina i ono kao mora se jer se podrazumeva
Bude dana da smo oboje umorni i samo leskarimo i ne radimo nista
I lepo nam je
A bude i da prosto samo krenemo u akciju i neplanirano i da se razbukta u super seks
Treba slusati svoju zelju i pustiti da vodi
Onda je lepo
Kad se nesto forsira onda se otaljava
Kao kad jedete a niste gladni
Mozda zato sto nam se svuda servira taj seks kao imperativ
A on treba zapravo da bude kao ona visnjica na slagu
Kao kruna jednog odnosa koji je sam po sebi dobar

Back