Medeni mesec

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
da li bi se danas razlikovalo vase vencanje od onog kako ste se vencali

gde ste onda, a gde biste danas isli na medeni mesec

14212538_1788661314689889_1286442939352194262_n.jpg

Poslednja izmena:

Brz odgovor na ovu poruku Odgovorite Odgovorite sa citatom Odgovorite sa citatom Višestruko citiranje

Verovatno, pošto smo se mi venčaki, maltene tajno. To je bila ozbiljna greška jer su dolazili da nam čestitaju i pravila su se kojekakva okupljanja jedno godinu dana...sve ono duplo što smo smatrali da možemo da izbegnemo. Umesto da otkačimo, mi smo sebi natovarili grozote od čestitanja, poklona, rođaka produženo..

Na Malti smo bili. Ne znam, svejedno za MM, al za srebrnu, zlatnu svadbu ćemo da se široko ponašamo..ako bude kako valja i budmo žz ;)

Исто бих урадила - два сведока и ми.

Путовање звано 'мм' нисмо имали, једва смо скрпили лову за ручак после регистрације.

Kako je ova devojka mršava. To mi je prvo upalo u oči. Noge kao dva štapa, bolesno.

Nemam ništa protov razlike u godinama.

Ali imam protiv venčanja, u mom slučaju. Nisam iz te priče. Nije ga bilo kao što ga ne bi bilo ni sada.

Jesam li pokrila sve? I naslov, i sliku i pitanje? :)

Pa sta znam. Meni bilo skroz ok nasih 50ak gostiju.
Za 10 godina braka volela bih napraviti zurku za prijatelje, u nekom lepom restoranu, uz dobru muziku... kad bi sve to bilo na moru, na plazi, celodnevna i nocna zabava... to bi bilo sjajno...

Isli smo u Rim. Isli bi ponovo tamo...

На почетку око 50.
Кад су отишли родитељи, ситна деца неких рођака и споменути рођаци до око 10-11 увече остало нас је нешто преко 20 до тамо негде 3-4 сата ујутро ка смо почели да се разилазимо.
Медени месец је имао три недеље(:mrgreen:) и био је на Криту.

Ми као да смо живели на различитим галаксијама. И после кажу да је у Београду највиши стандард...

Poslednja izmena od moderatora:

Ja kao elektrika, bezveze mi oduvek zvucalo ovo "medeni mesec", bljak formulacija.
I ne, nisam promenila pristup formalnostima - on i ja i dva svedoka, jer tako zakon kaze. I to mi bilo previse.

...mislila sam dva svedoka i u pauzi za jutarnju kafu...
...kada je došlo do momenta bilo je uh, pa ne mogu...
...I sada visimo u vazduhu, svima je čudno zašto oduglovacim...
...oduglovacim zato što ipak želim da bude plaža, tanka uska haljina na bretele golih ledja, prirodni cvet u niskoj punđi i lep prsten...ne burma...uz to mi ne ide stomak do zuba i hladno vreme već topla, daleka plaža i par ljudi koje volim...uz dobru organizaciju možda Meksiko...dogodine...

Свашта.

Штаће вам два сведока у меденом месецу? Неможете водити љубав без да вам неко држи свећу? :lol:

Како се офирате, ццц.... :lol:

Slične teme

Back