Med. sestre

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Od svih profesija izgleda da medicinske sestre izazivaju kod svih naroda najvise erotskih snova....

Zasto je to tako? :think:

Ima li neke veze bolnica, strah, bolest ili smrt - sa seksualnim nagonom ?

Ili je nesto drugo u pitanju?

4-New-Wh.jpg

nema veze sa bolescu .Ima veze sa dezurstvom.Ona mlada lepa ,vitka sloodna a doktor nesto stariji ali ozenjen ...a zajedno na dezurstvu .Srecom svi zbrinuti ,spavaju i ...dalje znas To nije prica to je zivot

E brate meni se spusti neko crnilo kada odem negde u ambulantu ili u bolnicu na pregled.tako da su mi sve u crnom i namrgodjene,sa velikim nosevima i bradavicama na njemu.Ima ih u mojoj ambulanti gde me poynaju tu je druga situacija,ali i sa njima na distanci.Stigneš prvi i stavis prvi knjižicu,a kad lekar proyiva,budem bar treći.Posle se cude kada se neko naljuti na njih.

nema veze sa bolescu .Ima veze sa dezurstvom.Ona mlada lepa ,vitka sloodna a doktor nesto stariji ali ozenjen ...a zajedno na dezurstvu .Srecom svi zbrinuti ,spavaju i ...dalje znas To nije prica to je zivot

Danas su svuda kamere i bubice. Nema vise toga, ne moze se ni cigareta zapaliti.

sime voli klompe sime voli klompe utataataat
sam prsla...:lol:

- - - - - - - - - -

E brate meni se spusti neko crnilo kada odem negde u ambulantu ili u bolnicu na pregled.tako da su mi sve u crnom i namrgodjene,sa velikim nosevima i bradavicama na njemu.Ima ih u mojoj ambulanti gde me poynaju tu je druga situacija,ali i sa njima na distanci.Stigneš prvi i stavis prvi knjižicu,a kad lekar proyiva,budem bar treći.Posle se cude kada se neko naljuti na njih.

pa prvo idu oni tezi pacijenti pa trudnjce i deca pa onda oni preko veze pa onda ti....:lol:

Danas su svuda kamere i bubice. Nema vise toga, ne moze se ni cigareta zapaliti.
Ma kad mi pukne film,zabole me za sve te kamere.ne bi je nikad udario,ali izrucim sve sto mi je u mislima tog momenta.Inace ne udaram med, sestre,ali lekare,ima nekoliko njih,nisam im oprostio.Ako postoje kamere,onda su tu i za njih da se vidi kako se oni ponasaju.Ne pisem da bi to trebalo uraditi.Treba covek da se suzdrzi u svakom momentu.Pomislim posle,pa i oni su ljudi,a rade sa toliko nas,medju kojima nema bas cvecki.

Verovatno je zato sto su one retke zene koje su po profesiji prisiljene da te pipkaju, dodiruku i preuzimaju incijativu da se nadjes u poziciji gde moras da bdues relaksiran kako bi obavila posao. Barem one dobre medicinske sestre koje znaju svoj posao. Plus kada si kod dr ili med sestre automatski predpostavljas da ce ti biti bolje, to im je posao.

Naravno! Ja u bolnici samo gledam u njih, upoznam se, pricam im o Krsti, kupujem im cokoladice i kafe....I nabacijem se.....Tako mi bude laksi boravak u bolici...

Cokoladice uvek rade, ne znam sta je to sa cokoladom. Hvala na reputciji, uvek je lepo kada dobijes reputaciju u nekom drustvu.
Na konto teme: Imam jednu prijateljicu, stalno me zadirkuje kada god pokazem osetljivost: Der der, sad ce doktorka da te pregleda, bice bolje, hajde lezi. Bez pogresne predpostavke, nemamo sex, naravno, bas dobri prijatelji, muz joj je tu, ali je zabavan osecaj i oraspolozi odmah.

Back