Med-hrana ili lek

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tako nekako , ali ta kombinacija je stvarno efikasna , ne samo za prehlade i imunitet nego i za štitnu žlezdu
Resizer_16852712890901.jpg

spremno za da odstoji

Ima

Ali pčele treba da kupe na čistini

Znaci da nisu izložene modernoj obradi zemlje i pesticidima ili da kupe blizu fabrika ili autoputa ili prometnih ulica
Tako je. A kad kupješ od lokalnih pčelara raspitaš se gde su mu košnice.
Eh sad baš da možemo da izbegnemo pesticide ne verujem. Doduše koja je i svrha kada ćeš ih svakako preko voća i povrća uneti. Jetra sve čisti.
Ako med sadrži pesticide to ne umanjuje njegov hranljivi kvalitet.
Takođe med kao med i nije zdrava hrana jer je u pitanju skoro čist šećer.

Ako je nekom do zdravih pčelinjih proizvoda on uzima matičnu mleč ili propolis.

Tako je. A kad kupješ od lokalnih pčelara raspitaš se gde su mu košnice.
Eh sad baš da možemo da izbegnemo pesticide ne verujem. Doduše koja je i svrha kada ćeš ih svakako preko voća i povrća uneti. Jetra sve čisti.
Ako med sadrži pesticide to ne umanjuje njegov hranljivi kvalitet.
Takođe med kao med i nije zdrava hrana jer je u pitanju skoro čist šećer.

Ako je nekom do zdravih pčelinjih proizvoda on uzima matičnu mleč ili propolis.

Ja znam odakle je med koji nabavljam , lično retko koristim med ali ostali ukućani neće moći prezimiti ako med nebi stavili u čaj

Med kupujem samo od rodjaka ima pčele na tri lokacije i na razlicitim nadmorskim visinama daleko od civilizacije

🤷🏻‍♀️

Ja znam odakle je med koji nabavljam , lično retko koristim med ali ostali ukućani neće moći prezimiti ako med nebi stavili u čaj

Med kupujem samo od rodjaka ima pčele na tri lokacije i na razlicitim nadmorskim visinama daleko od civilizacije

🤷🏻‍♀️
Tako svi. Znaju nekog pčelara. Inače med u čaj je isto što i beli šećer. Sve preko 40 c ga pretvara u običan šećer. Jeftinije je da stavljaju kockice šećera.

Prodajem za 850 din + ptt borov med poznatiji kao med od borovih iglica iz Grcke. Izuzetnih zdravstvenih karakteristika.Pise na tegli, deklaracija da je 100% prirodan. U Srbiji se prodaje uglavnom krivotvoren, kao sirup jer ga je gotovo nemoguce proizvesti u Srbiji. Slike i kontakt na pp poruke.

Back