Me, Myself

353393cd734af0fe95e5a31cdb269fac.jpg

Serbian/English blog filled with my thoughts.
It's been a while.

(ne postavljajte ništa na ovom blogu)

Poslednja izmena:
d4e12185fcf0422cd1d7b38fefe2645c.jpg

Dok većina sveta uživa u svetu bez onog karantina, ja ne mogu da se otarasim nostalgije. Ne, ne želim da se virus vrati niti da svi budemo pod maskama i cela ona ludnica da opet dođe. Ono što mi nedostaje je period u kome sam mogla da organizujem dan tako da ne jurim po gradu i završavam poslove ubrzano Tokom lockdown-a sam mogla da imam ispunjen dan a sve poslove i obaveze su bile završene samo uključivanjem u zoom sastanak. Sve je bilo tiše nego inače, mirnije. Prijao mi je taj lock-down. Imam osećaj da kada se završio i kada se sve vratilo na staro, da smo svi počeli da živimo još bržim tempom nego inače i da je vreme počelo mnogo brzo da prolazi.

desktop-wallpaper-aesthetic-white-rose-black-and-white-roses-iphone.jpg

In order to write, you need to do lots of reading too. In order to write, you need to be able to handle the emotions that you give to characters, events, chapters. It was never an easy thing to write. Because writers have soo many battles in them. Not all endings can be happy. No, we don't want to make you sad with sad endings in our books. We want to give you a glimpse of two sides life has. Happy side, and sad side. Not everyone's life has a happy side. It's cruel. But that's what you already know because your tears fall when the ending of your favorite story is sad.

Poslednja izmena:
9e6f376033010c1a0f88453f1a753cae.jpg

Dugo vremena sam pokušavala da prihvatim savet koji je glasio: ne brini o nečemu što je u budućnosti. Zašto bi se sada jela oko toga? Kada dođe vreme za tu situaciju, taj problem, taj kobni dan, tad se brini. Nemoj nikad da se sedam dana pre toga stresiraš oko toga kada će svejedno taj dan doći kad - tad.
E pa, dugo vremena sam trenirala sebe. Ali nije mi uspevalo. Misli su mi konstantno bile okrenute kad unapred, šta ću, kako ću. Toliko sam bila izložena stresu zbog stvari koje tek nadolaze da sam izgubila na masi, ruke su mi konstantno bile hladne, bila sam živčana 24 sata svaki dan.
E pa, u poslednjih pet meseci se to znatno promenilo. Ne, ne brinem se o stvarima u budućnosti. Ne, ne razmišljam previše dok taj dan dođe.
Umesto toga, prestala sam da brinem. Čak i kad taj dan dođe, jednostavno me više nije briga.

000000000000000000000000000000damn.jpg

Last week, I found a message in a bottle
It said, "Go home, ain't nobody love you no more"
I can't disagree

So last night, I went to the club
Had a couple too many, threw up
Now, everybody's laughing at me
'Cause I'm way too sad, way too sad to dance
I'm way too sad to dance

'Cause I got too caught up, my friends agree
A broken heart and nobody
And that's why I'm too sad to dance

Snapinsta.app_420034982_705531881702039_9002933909128059866_n_1080.jpg

Nedostaju mi moje daily rutine. Nedostaje mi prošla verzija sebe. Ona koja ceo dan nije stajala. Nije ni čudo što mi se svakakve loše misli vrte po glavi. Imam previše slobodnog vremena a ne iskorišćavam ga uopšte.
Previše sam unutra. Treba češće da izlazim napolje, da se šetam.
Treba da kupim nove slušalice pod hitno. Muzika je jedina stvar koja trenutno može da me oraspoloži a sa slušalicama je jednostavno bolji doživljaj slušati je.

b1e3dd953c8bd058b56afb1b53122c0e (1).jpg

"Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth, then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!"
- Rocky Balboa

Back