Mcdonald's, заблуда за доконе

Војвода

Iskusan
Poruka
5.517
Сад блејим у Меку на Бежанијској коси,наручим шатро биг мек, дође ми оно пљека за два залогаја. Ај', то није проблем, никад у Меку нису биле јаке порције. Али 430 динџи за лепињу натопљену сенфом? Задњи пут хасам у овом шиту. Да ли њихове мизерне порције оправдавају цену? Моје мишљење да сигурно не.

Išla sam jednom sa ćerkom i rešile smo nikad više.
Slušala je od drugara kako je super.
Sva uzbuđenjena je čekala red da naručimo preko kompjutera, jedva dočekala da ga dobije.
Njen komentar
Šta, ovo bi i bebi bilo malo
Sad kad joj neko spomene mek samo napravi grimasu.
I još je prokomentarisala bolje da smo picu naručile, najele bi se obe po istoj ceni.

dugo nisam bila, između ostalog sam jednom zaključila da tamo prave ukus da te navuku, ukus je iskonstruisan da budeš zavistan. da l je negde pisalo da stavljaju i kokain. ovo se zezam, verovatno su neke teorije zavere :heart: ali svakkao da je ukus podešen na nekakvu navlaku
tako da nisam baš odavno jela ni pomfrit, ni kafu, kafa bude baš jako vruća
sladoled je bio fin al uvek tri ukusa i možda neki sezonski. al kad se pojavio mek glavno je bilo da se jede taj fini sladoled
ako je 400 din onda je baš imnogo, možda ipak dam jednom pare :D

u stvari to kad si teenager pa ideš s nekim društvom, bar je tad bilo tako, nostalgične 90te :think:

Ја са 2 метра сам 430 динара појео у залогају. Не вреди.
Додаш још 200рсд и купиш дуплу јунећу пљеску,поховани качкаваљ,сос од чедар сира, помфрит и мало неке ајзберг салате

Сад блејим у Меку на Бежанијској коси,наручим шатро биг мек, дође ми оно пљека за два залогаја. Ај', то није проблем, никад у Меку нису биле јаке порције. Али 430 динџи за лепињу натопљену сенфом? Задњи пут хасам у овом шиту. Да ли њихове мизерне порције оправдавају цену? Моје мишљење да сигурно не.
to jeste problem sa Mekom a opet ljudi tamo idu kao na pojilo
kod Meka jedino sto volim su one male pite sa jabukama i šumskim vocem i sladoled preliven karamelom
i to retko da udjem i kupim..ostalo kod njih ne jedem niti kupujem

Ni meni nije jasno šta ih toliko privlači.
Status ih privlaci... kompleksasi misle da boravkom i trosenjem para tamo postaju *mali Amerikanci* a na tu fantaziju im sline cure
Cak i kad je nesvesno to je razlog zasto se vracaju u *Mekic*... i vode tamo i goluzdravu decu na inicijaciju u kult

Status ih privlaci... kompleksasi misle da boravkom i trosenjem para tamo postaju *mali Amerikanci* a na tu fantaziju im sline cure
Cak i kad je nesvesno to je razlog zasto se vracaju u *Mekic*... i vode tamo i goluzdravu decu na inicijaciju u kult

Moguće, mene nije privlačio ni kao mlađu.
Ćerku sam samo jednom odvela i ona je zaključila da joj se ne sviđa.
Kad krene da izlazi sa drušvom nzm gde će je put odvesti
Verovatno do neke picerije ili pekare
Okruženi smo brzom hranom
Ovo kao da se pravdam
Moguće
Može ona za užinu da pojede i jabuku i bananu....
Ko što ima onih kojima je mek ekstra isto ima onih kojima je npr Karibic najbolji ili bilo koja druga poznata picerija
I jedno i drugo je brza hrana

Ja u meku jedem retko, i to obicno medaljone od kackavalja i sejk od vanile, sladoled ponekad.
Burgeri su mi bezveze, bolji su u Burger Kingu ali su i oni gori od najlosije pljeskavice sa kajmakom.

Додаш још 200рсд и купиш дуплу јунећу пљеску,поховани качкаваљ,сос од чедар сира, помфрит и мало неке ајзберг салате
Gde to ima za 600din? :zjede:

Back