- Poruka
- 4.865
sve su to veliki lanci brze hrane a sta mi nudimo ? sta ne bi mogao postojati neki lanac cevapnica pa to bi bio hit ipak je cevap bolji od onog dzona u mcdonaldsu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve su to veliki lanci brze hrane a sta mi nudimo ? sta ne bi mogao postojati neki lanac cevapnica pa to bi bio hit ipak je cevap bolji od onog dzona u mcdonaldsu .
Oooooooooo,Boze dragi...............sva tvoja zavrsna pitanja su u milionima eura....sad su cevabdzinice na redu.Kolika je trzisna vrijednost tog pink pantera , koliko ima lokala u srbiji i koliko bi trebalo uloziti da se pokriju svi gradovi preko 100.000 ljudi u ex - yu ? Jel dovoljno za to sve recimo 3 milijuna eura ?
foliranti
Otrov je i jedno i drugo, i zapadna i nasa brza hrana.
Pa ,mi smo ovde samo obicni ljudi koji svakako nemaju milione eura u svom posedu.Zagor Te Nej,ogranici se na realne poslove.Kaj se sad scudavas ? Jel ovo pdf ekonomija ili filozofija ?
Pa ,mi smo ovde samo obicni ljudi koji svakako nemaju milione eura u svom posedu.Zagor Te Nej,ogranici se na realne poslove.