MAZO moja...

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
]Nekako je za zene normalno da su machkaste, mazne, umiljate i slatke.Medjutim mnogi muskarci su presisali zenski rod po tom pitanju..Super su muskarci koji vole i hoce da se maze...:-D

]Da li je po vama ok da muskarac bude maza ili mislite da ako se mazite niste pravi muskarac.Volite li zene maze. ]

Jeste i to samo onaj muskarac koji se meni svidja....inace ne volim mazenje
nisam maza to je za seka perse :lol:

ja sam lala, pa se moje misljenje ne racuna
u stanju sam da ne ustanem iz kreveta ceo dan samo ako me drzis za ruku, ili samo ako spavas na mome ramenu .......... :)

Poslednja izmena:
u sranju sam da ne ustanem iz kreveta ceo dan samo ako me drzis za ruku....
hah, misim proko, shit happens ( :

ko je za zene normalno da su machkaste, mazne, umiljate i slatke.Medjutim mnogi muskarci su presisali zenski rod po tom pitanju..Super su muskarci koji vole i h
umiljat, mazan, sladak..to je za žene i curetke...a svi ljudi voile nežnosti, uključujući i naveće rmpalije, znaš ono..boxersko nežno srce rocky i to...naravno da svi vole..kao što svi vole da čuju lepu reč

Poslednja izmena:
Ne volim da se moj muskarac previse mazi,ali volim da mene mazi:)

Nekako mi je najlepse da me mazi po vratu i ledjima...Ali da i poljupci prate po istim mestima...pa dokle stigne.;)

Valjda se zato i kaze obljubljena.E,to volim...obljubljena..:aha:

Nekako je za zene normalno da su machkaste, mazne, umiljate i slatke.Medjutim mnogi muskarci su presisali zenski rod po tom pitanju..Super su muskarci koji vole i hoce da se maze...:-D

Da li je po vama ok da muskarac bude maza ili mislite da ako se mazite niste pravi muskarac.Volite li zene maze.

Obožavam muškarce maze:kiss:

Obožavam muškarce maze:kiss:

yes.gif
pa da

Nekako je za zene normalno da su machkaste, mazne, umiljate i slatke.Medjutim mnogi muskarci su presisali zenski rod po tom pitanju..Super su muskarci koji vole i hoce da se maze...:-D

Da li je po vama ok da muskarac bude maza ili mislite da ako se mazite niste pravi muskarac.Volite li zene maze.

ne podnosim "maze" koje imaju vise od 5 godina
to se odnosi na oba pola

Volim kad se moja ljubav mazi.....i nevidim da je manje muskarac od ostalih i bas je cakan kad se mazi:rumenko:

Back