I naravno Marica je oprala nogeeeeee!

Acivi druze dali si ti svestan kako je Honda podigla snagu motora na 160 ks?
Nisi nista objasnio kako bi digao ali znas da su imali 150 i 160 ks pre 20 godina.E pa ja cu da ti otkrijem -kompletna glava motora je drugacija sa drugim kompjuterom i instalacijom a to ces malo teze da odradis plus sto tih auspuha za 100 eura ima na svakom otpadu i bacaju ih koliko ih ima.
Ne znam dali si svestan da na auspuhu dobijes od 5-10 ks,na chipu isto tako a na vazdusnom filteru do 2 ks kod atmosferskih motora?
400-500 eura je smesna cifra za to sto ti mislis da mozes da uradis i proveri jos jednom.
Bez Turba nema dizanja ks jer ako dignes auto za 10-20 ks imaces nesto bolje performanse ali ako hoces drasticno bolje onda je turbo neprikosnoven.
Turbo dizeli na chipu idu oko 40 ks gore a jos ako ima se dorade dizne ,sam Turbo,interkuler moze da ide mnooogo vise gore.Isto tako je i sa Turbo benzincima ali njih je drasticno manje dok sa atmosfercima jos niko nije napravio nesto vece jer nemaju osnovu.Da je to tako lako kao sto mislis sto nisi digao svoju staru Hondu pa tresao sve kojekakve BMW-e i ostale namunjene automobile?
Tako i Lazarras nema pojma koliko moze da ga kosta stavljanje turbina na taj motor a ja mogu da kazem da ta egzibicija moze bez problema da ga kosta 2-3k eura.