Mazda 3 se gasi

rakac023

Poznat
Poruka
8.384

Pomoc ljudi dragi.​

Imam Mazdu 3 kupljena pre pet meseci 2008. godiste
Vec posle mesec dana su poceli problemi sa gasenjem motora. Dijagnostika radjena sve ok
Menjan kompjuter, nije do njega, sledeci servis je menjao ABS nije ni to....
Vozen u pet servisa i niko nista ne uradi. Dli se ovo mozda nekom desavalo i preporuka za dobar Auto servis za elektroniku,
jer svi majstori pretpostavljaju da je do napajanja ili prekid u kablovima.
Hvala unapred

Koliko ti se često gasi? I možeš li odmah poslije gašenja da ga upališ?
Prvi put se ugasio 6. februara, otisli do majstora prikazao je da je ABS. Resetovao je kompjuter i nije se gasio dva meseca. Opet se desiloi nije moguce znati kada ce se desiti,Muz malo cacne oko kablova i on opet ide...nekad svaki cas , a nekad mesecima nista. I da....pisalo je na dijagnostici KOSA KOMUNIKACIJA

Prvi put se ugasio 6. februara, otisli do majstora prikazao je da je ABS. Resetovao je kompjuter i nije se gasio dva meseca. Opet se desiloi nije moguce znati kada ce se desiti,Muz malo cacne oko kablova i on opet ide...nekad svaki cas , a nekad mesecima nista. I da....pisalo je na dijagnostici KOSA KOMUNIKACIJA
Vrlo moguce da su se misevi popeli i izgrizli struju negde ili je negde los spoj . .. trebas auto el koji ce ti izmeriti protok struje to nije tesko ali moze da bude vremenski zahtevno .. ako ima neko malo bolji tester onda se moze skenirati deo po deo ..

Ma de će da skenira vidiš da radi po pola godine. Mene tako zezao relej pumpe goriva, ispostavilo se ladan lem na kompjuteru. I to te zeza jednom u x vremena. Sve to treba komplet da se rasturi i pregleda, premeri. Traže sitne naprsline itd sizifov posao.

Opet mi neko briše poruke, nakon 500.000 km se kvare nezamislive stvari na automobilima koje malo koji majstor može i da zamisli. Zato i kažem da provere kilometražu u zemlji odakle je uvezen auto pa da tuže preprodavca.

Da, ja ti brišem jer ti je prvo da prepadneš ljude proizvoljnim tvrdnjama, a ne da pomogneš. Ne moraš svoju opsednutost prodavcima da pokazuješ na svakoj temi. Ne znaš ni gde je kupljen auto ni od koga. Nećemo više o tome.

Back