- Poruka
- 29.459
jel danas idete po nozeve? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sam bila ali nemaju oštračjel danas idete po nozeve?![]()
Da noževa ima jedno 20Jel bio danas neko do cvetnog ima li noževa? Evo pijem kafu pita me žena jesi bio![]()
Vidi se da ti neko kuva i prinosi kada postavljaš takva pitanja, u pravoj kući nikad dosta noževa! I još idu izbori!Мене само занима шта ће им толики ножеви?
Зар немате већ у кући бар 10 великих ножева, прадедин бодеж, бајонет из рата, сабљу, катану, кендо од детета, срп, косу, швајцарски перорез, мали скалпел, индустијски скалпел, пропанско сечиво, цвикцангле, итд... ?
Заборавио сам шурикене у подруму. Сви смо то имали осамдесетих...Vidi se da ti neko kuva i prinosi kada postavljaš takva pitanja, u pravoj kući nikad dosta noževa! I još idu izbori!
Na početku kod slavije ili na vrhu kod pozorišta?U Makenzijevog ima za hleb
*j
Preskupo i nekvalitetno u emezeti više ništa ne kupujem
Na početkuNa početku kod slavije ili na vrhu kod pozorišta?
Preskupo i nekvalitetno u emezeti više ništa ne kupujem
Da ali čisto kao kolekcionarska priča pošto imam sve ostale artikleOštrila imaš i kod kineza za 150 din a nož ako je dobar trebaće ti tek kroz 5 god
Јефтиније је него у иностранству, а није толико лоше оцењен.Preskupo i nekvalitetno u emezeti više ništa ne kupujem
U Čika Ljubinoj ista priča ima N nema O
Da ali čisto kao kolekcionarska priča pošto imam sve ostale artikle
dole Vucic , uaaa!!!!