Maxi noževi nedelja 13.2 ujutro!

mario80

Stara legenda
Poruka
80.200
Danas mi kasirka u maxiju na cvetnom trgu rekla kako će u ponoć dobiti noževe a da će ujutro u nedelju 13.2 biti dostupni!

Svi smo primetili kako nikada nije bilo noževa a bogme ni markica! Mi smo nekada dobijali potpis na računu umesto markica!

Dakle ako se u nedelju ujutro ne dočepamo noževa nećemo nikada! Ja sam za to da se opkoli maksi cvetni trg i drži u opsadi dok ne rode te jebbene noževe!

Gde se nalazi predstavništvo maxija?

VIDIMO SE 13.2 UJUTRO!

IMG-b71103f5e019c4b306e88af8fd8a8fb2-V.jpg
IMG_20220131_210235.jpg

VIDIMO SE 13.2 UJUTRO!
Ne mogu više, neka se već jednom završi!
Previše puta sam čula frazu ''noževi u Maksiju'', i vreme je to da već jednom zamre.
Što je najžešće, kad god pazarim tamo, utrpaju mi te nalepnice i ne znam kome pre da ih dam. Šta je ovo, aman-zaman, zašto ima toliko ljudi koji su flipnili za noževima???

Previše puta sam čula frazu ''noževi u Maksiju'', i vreme je to da već jednom zamre.
Što je najžešće, kad god pazarim tamo, utrpaju mi te nalepnice i ne znam kome pre da ih dam. Šta je ovo, aman-zaman, zašto ima toliko ljudi koji su flipnili za noževima???

hoće se ljudi bodu sa kvalitetnim noževima neće sa onim iz kineskih radnji :mrgreen: mada i ovi pitanje jesu li uopšte kvalitetni ili su ufuranog kvaliteta 🤔:mrgreen:

Pogledajte prilog 1100987

Najbolji kuhinjski set nozeva,
Meni je jedan nož toliko omilio, a ima negde 50 godina najmanje. Sve njim sečem, najoštriji, najveći, najmoj.
Kako nož može čoveku da priraste srcu... čudo jedno!
Taj nož da mi nestane iz kuće, patila bih za njim, možda nosila i crninu, održala mu 40 dana, pola godine i godinu jer dani bi se jasno diferencirali.
Baba ga je kupila i zove se ''dva bliznaka'' :confused:.
Jedan nož, a dva bliznaka-kakva glupost!
Ja stvarno ne znam šta bih bez njega!
Tako da opet saučestvujem sa ljudima koji ovako pomamno trče za nož.
Nož je u kuhinji CAR!

Danas mi kasirka u maxiju na cvetnom trgu rekla kako će u ponoć dobiti noževe a da će ujutro u nedelju 13.2 biti dostupni!

Svi smo primetili kako nikada nije bilo noževa a bogme ni markica! Mi smo nekada dobijali potpis na računu umesto markica!

Dakle ako se u nedelju ujutro ne dočepamo noževa nećemo nikada! Ja sam za to da se opkoli maksi cvetni trg i drži u opsadi dok ne rode te jebbene noževe!

Gde se nalazi predstavništvo maxija?

VIDIMO SE 13.2 UJUTRO!

Pogledajte prilog 1100953Pogledajte prilog 1100954
ma , ima ih svuda , samo ih treba i videti.
inace u maxiju u bloku 70 a , popodne , i je bilo nozeva
uzeh dva, jedan reckasti univerzalni i santoku.
a ine centar se nalazi
juruja gagarina 14, u blizini delta citija.

hahaha sada svi u redu za noževe ranom zorom
a i sta ce tebi nozevi

cim stigne lepo vreme , e onda sa nozevima u park , kupiti mesa pa onda se pocne , te sa jednim nozem , sece ovo , a onaaaj drugi noz za drugo i tako , aranzirati nozeve na sto i da SVI VIDE te nozeve.
eto

Back