Matursko vece

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
opet su aktuelne i drago mi je zbog toga jer je to provod koji mislim da svako od nas najduze pamti.
A da li teba da budu sa toliko troskova?
Sva garderoba i pratece sto ide uz maturu moze kostati bezmalo kao jedno lepo letovanje.

Kako ste prosli sa pripremama za Matursko vece (malo/veliko) ?

Nisam u toku obzirom da sam maturirao pre 20 godina, nisam siguran da se išta uopšte promenilo. Verovatno da jeste skupo. Treba kupiti odelo, obuću, a i sigurno da se odvaja prilično para za organizaciju. Ali šta ćeš, deci to znači i to je neka tradicija koja se ipak treba ispoštovati.

Pre neki dan sam išla kod rođaka na dodelu diploma, posle su imali matursko veče. Jedna crvenokosa devojka se pojavila u crveno crnoj kariranoj košulji, farmerkama i patikama. I bila je lepa.

Bile su lepe i one doterane.

On nije nešto preterano potrošio. Ne znam tačno ali oko 7000, sve sa cipelama.

Ништа посебно. Фармерке имао, кошуље за весеља одабрао од ујака јер није висок човек (док сам био основна школа). Наравно, нису то неке крш, изношене кошуље. Стално купује нове јер има кешшшш. Тако је то кад имаш играоницу. Хехе.

ja sam recimo i za malu i veliku morao da uzmem samo cipele , zderonja sam bio pa sam lagano usao u caletova neka odela : D a sto sam svu lovu spucao u "after" nema veze bilo je bas. Do detalja mogu da prepricam i malu i veliku...
bila je FAMA ali se nismo prsili da spucamo previse love za jedno vece...

Ja pamtim u osnovnoj. Bilo je 100god od rođenja Mocarta....tako da sam ja došla tako obučena kao on.
Ono obicna bijela košulja, frak, pantalone, ukovrđana kosica u rep sa sve bijelom mašnom, cipelice mocartke,. Nije puno koštalo....jer sve je to bilo šiveno.

Ne kosta to nesto bas mnogo.Ovde u inostranstvu svaka skola organizuje uvek u nekom istom restoranu koji nije nista elitan i poznat pa zato nije ni preskup a daje i neke procente tako da ispadne jos veca povoljnost.Garderoba je standardna za momke odela za devojke haljine,isto nista preskupo.

Kod nas kuci malo se preteruje sa time i daje vise novca nego u inostranstvu jer se biraju exlusivni restorani i ostala fensi mesta a garderoba se kupuje markirana skupa i pridaje se mnogo veci znacaj sto je po meni bez potrebe.

Back