Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Bas me zanima gde ste bili na maturskoj,sta ste radili,kako ste se proveli?Mislim to su valjda najlepsi trenutci u skolovanju...opisite neke dozivljaje koje pamtite. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
bas se pitam sta mortisha misli o tome :? :?Keeper:Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
e pa, iza te maske maminog deteta sa diplomama, i iza tih nevinih, umerenih reci, iza te smirene zelene boje, krije se jedan RAZVRATNIK, kome nisu ravni ni bludnici Starog Rima![]()
![]()
![]()
heeeeeehehhehehhe![]()
nevene, kad cemo da cugamo?![]()
Bliznakinja:On i jeste fin decko,nemoj te da ga dirate... :xElectra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
Bliznakinja:bas se pitam sta mortisha misli o tome :? :?Keeper:Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
e pa, iza te maske maminog deteta sa diplomama, i iza tih nevinih, umerenih reci, iza te smirene zelene boje, krije se jedan RAZVRATNIK, kome nisu ravni ni bludnici Starog Rima![]()
![]()
![]()
heeeeeehehhehehhe![]()
Keeper:Bliznakinja:bas se pitam sta mortisha misli o tome :? :?Keeper:Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
![]()
![]()
heeeeeehehhehehhe![]()
mortishaaa pije vishe nego ja![]()
Bliznakinja:Keeper:Bliznakinja:bas se pitam sta mortisha misli o tome :? :?Keeper:Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
![]()
![]()
heeeeeehehhehehhe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e u to ne verujem!
Keeper:Bliznakinja:Keeper:Bliznakinja:bas se pitam sta mortisha misli o tome :? :?Keeper:Electra:ijuuuuuuuuu, a ja mislila ti fin deckoneven:mojih dozivljaja ovde nema nisu oni za forum...
![]()
![]()
ajde da ti verujem![]()
heeeeeehehhehehhe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e u to ne verujem!
ozbiljno ti kazem. eto, ona katkad gucne, a ja ne pijem uopstezivota mi.......
SoBlue:Maturske ekskurzije su leglo alkoholisanja,duvanja,razvrata,idealna prilika napacenima da konacno povale nesto u zivotu i ponasaju se nako kako se inace ne ponasaju uz izgovor da su bili pijani/napuseni.Ja sam bila u Grckoj i bilo je-odvratno,upravo zbog navedenih stvari.
pa niko te nije napao...neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis ja znam oni ne znaju.A sto se tice moje exkurzije-nista posebno.Bili smo u nekoj diskoteci na Kopaoniku i celo vece su pustali narodnjake.Moja drugarica i ja smo htele da se ubijemo,pa kako bi nam bilo zanimljivije,resile smo da odemo po sumi da prosetamo.Kako se u to doba svasta moglo naci po gustim,mracnim sumetinama,od nekog laveza iz dubine,ja sam se toliko uplasila potrcala niz brdo i PLJAS u ogromnu polu baru-polu jezero.A to brdo je bilo tako klizavo da je odmah posle mene upala i moja drugarica.Onda smo tako mokre otisle u hotel,a nije bilo teorije da nastavnici ne saznaju,jer to urlikanje iz sume prizvodili su nasi *drugovi*,zeleci da nas uplase.Nimalo duhovito.Najzalije mi je sto su moje divne MISS SIXTY cizmice,od tog mulja dobile cudnu boju. :?neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
hehe miss sixty su bas nadrljale.stvarno mi ih je zao. (sta je to miss sixty?)Mike girl:Vidis ja znam oni ne znaju.A sto se tice moje exkurzije-nista posebno.Bili smo u nekoj diskoteci na Kopaoniku i celo vece su pustali narodnjake.Moja drugarica i ja smo htele da se ubijemo,pa kako bi nam bilo zanimljivije,resile smo da odemo po sumi da prosetamo.Kako se u to doba svasta moglo naci po gustim,mracnim sumetinama,od nekog laveza iz dubine,ja sam se toliko uplasila potrcala niz brdo i PLJAS u ogromnu polu baru-polu jezero.A to brdo je bilo tako klizavo da je odmah posle mene upala i moja drugarica.Onda smo tako mokre otisle u hotel,a nije bilo teorije da nastavnici ne saznaju,jer to urlikanje iz sume prizvodili su nasi *drugovi*,zeleci da nas uplase.Nimalo duhovito.Najzalije mi je sto su moje divne MISS SIXTY cizmice,od tog mulja dobile cudnu boju. :?neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
Keeper:zato ja nisam isao na svoju matursku ekskurziju, bas u Grcku, jer znam da bih se SMORIO![]()
vec u prvoj godini sam skontao afinitete mojih drugara i drugarica, tako da sam znao da nemam tamo sta da trazim ...........
steta, propustio sam Akropolj i Partenon, karijatide, dorske i jonske redove .......al sta ces.
to je jedna ultra cool firma za garderobu(ja inace volim da sam moderno obucenaneven:hehe miss sixty su bas nadrljale.stvarno mi ih je zao. (sta je to miss sixty?)Mike girl:Vidis ja znam oni ne znaju.A sto se tice moje exkurzije-nista posebno.Bili smo u nekoj diskoteci na Kopaoniku i celo vece su pustali narodnjake.Moja drugarica i ja smo htele da se ubijemo,pa kako bi nam bilo zanimljivije,resile smo da odemo po sumi da prosetamo.Kako se u to doba svasta moglo naci po gustim,mracnim sumetinama,od nekog laveza iz dubine,ja sam se toliko uplasila potrcala niz brdo i PLJAS u ogromnu polu baru-polu jezero.A to brdo je bilo tako klizavo da je odmah posle mene upala i moja drugarica.Onda smo tako mokre otisle u hotel,a nije bilo teorije da nastavnici ne saznaju,jer to urlikanje iz sume prizvodili su nasi *drugovi*,zeleci da nas uplase.Nimalo duhovito.Najzalije mi je sto su moje divne MISS SIXTY cizmice,od tog mulja dobile cudnu boju. :?neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
imam jednog malog sa masnom kosom i debelim naocarama od 77kg pa ako lici na mika moze da prodje(gratis uz njega ide i proteza)Mike girl:to je jedna ultra cool firma za garderobu(ja inace volim da sam moderno obucenaneven:hehe miss sixty su bas nadrljale.stvarno mi ih je zao. (sta je to miss sixty?)Mike girl:Vidis ja znam oni ne znaju.A sto se tice moje exkurzije-nista posebno.Bili smo u nekoj diskoteci na Kopaoniku i celo vece su pustali narodnjake.Moja drugarica i ja smo htele da se ubijemo,pa kako bi nam bilo zanimljivije,resile smo da odemo po sumi da prosetamo.Kako se u to doba svasta moglo naci po gustim,mracnim sumetinama,od nekog laveza iz dubine,ja sam se toliko uplasila potrcala niz brdo i PLJAS u ogromnu polu baru-polu jezero.A to brdo je bilo tako klizavo da je odmah posle mene upala i moja drugarica.Onda smo tako mokre otisle u hotel,a nije bilo teorije da nastavnici ne saznaju,jer to urlikanje iz sume prizvodili su nasi *drugovi*,zeleci da nas uplase.Nimalo duhovito.Najzalije mi je sto su moje divne MISS SIXTY cizmice,od tog mulja dobile cudnu boju. :?neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
ops: ).A gde si se ti nevene izgubio?Svrati malo da podrzavas Lp fanove i...da li imas nekog druga koji lici na Mike-a
![]()
BEZOBRAZNIKU!neven:imam jednog malog sa masnom kosom i debelim naocarama od 77kg pa ako lici na mika moze da prodje(gratis uz njega ide i proteza)Mike girl:to je jedna ultra cool firma za garderobu(ja inace volim da sam moderno obucenaneven:hehe miss sixty su bas nadrljale.stvarno mi ih je zao. (sta je to miss sixty?)Mike girl:Vidis ja znam oni ne znaju.A sto se tice moje exkurzije-nista posebno.Bili smo u nekoj diskoteci na Kopaoniku i celo vece su pustali narodnjake.Moja drugarica i ja smo htele da se ubijemo,pa kako bi nam bilo zanimljivije,resile smo da odemo po sumi da prosetamo.Kako se u to doba svasta moglo naci po gustim,mracnim sumetinama,od nekog laveza iz dubine,ja sam se toliko uplasila potrcala niz brdo i PLJAS u ogromnu polu baru-polu jezero.A to brdo je bilo tako klizavo da je odmah posle mene upala i moja drugarica.Onda smo tako mokre otisle u hotel,a nije bilo teorije da nastavnici ne saznaju,jer to urlikanje iz sume prizvodili su nasi *drugovi*,zeleci da nas uplase.Nimalo duhovito.Najzalije mi je sto su moje divne MISS SIXTY cizmice,od tog mulja dobile cudnu boju. :?neven:auuuuuuuuuuuuuu pa sto ste me svi napali?pa ko je rekao da u te dogadjaje ulazi i alkohol?ja mogu da popijem malo vino i pivo ali na ekskurziji nisam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
ops: ).A gde si se ti nevene izgubio?Svrati malo da podrzavas Lp fanove i...da li imas nekog druga koji lici na Mike-a
![]()
![]()
![]()
![]()