Mature

pa ne samo sto sam bila tamo vise puta, vec evo nadjoh i cenovnik na sajtu :malav:
http://www.bosscaffe.com/#jelovnik

Dobro. Ja nisam nikad bila. I samim tim ne znam koliko koštaju npr.pohovani pileći štapići, plus voda, pa to x2, i eto ti cene.
Daleko od toga da vrlo često ne poručim neki lep koktel ili neko drugo jelo, ali ovo mi je jedno od najdražih, i kad uporediš cenu tog jela, ambijent, i celokupnu uslugu i ugođaj, ne može da se poredi sa nekom godišnjicom mature, gde će ona stavka "neograničeno piće" da podrazumeva služenje lav jelen piva muškardiji kojima je to vrhunac izlaska.
Meni nije.

Dobro. Ja nisam nikad bila. I samim tim ne znam koliko koštaju npr.pohovani pileći štapići, plus voda, pa to x2, i eto ti cene.
Daleko od toga da vrlo često ne poručim neki lep koktel ili neko drugo jelo, ali ovo mi je jedno od najdražih, i kad uporediš cenu tog jela, ambijent, i celokupnu uslugu i ugođaj, ne može da se poredi sa nekom godišnjicom mature, gde će ona stavka "neograničeno piće" da podrazumeva služenje lav jelen piva muškardiji kojima je to vrhunac izlaska.
Meni nije.

a duuusha, sigurno se prejedete, pa poslije mivela i soda bikarbona, missim ono bas se izgotivite sa klopom, onako bogatashki :sad2: :))))))))))))

znaci em pohovani em stapici, ja to jedem samo kad nemam cvonjka u dzepu, a to se desava otprilike nikad, e sirotinjo i bogu si teska

- - - - - - - - - -

ozbiljno, moracu vam poslati paket, ima i djecije garderobice, ako jedete te splacine sigurno vam i djeca hodaju gola bosa

Bila na godisnjici mature.
Provela se sjajno.

Zali Boze bacanja para, da smo pametniji, pa da smo se nas 10ak organizovali i otisli negde, za te pare smo mogli najbolji restoran u okruzenju da biramo.
Ali dobro. Sad znamo.
U ovoj varijanti vise ici necu sigurno.
Ali sa istom ekipom svakako.

Kod mene u selu na sve strane proslave malih matura, matura i godisnjica matura, naletim veceras na bulevaru na nekog lika, trbonja kao ja, prica nekome preko fona da mu je zena otisla na godisnjicu mature, uzela kola, a on ne moze peske da stigne tamo gde sagovornik trazi da bude, jer je bumbarchina. :lol:

Mojoj generaciji je rat sjebbao maturu.. Završili ali bez slavlja, nešto smo se na brzinu sastali, napili kod jednog druga u stanu i posle... Neko u Amerike, neko u grob, neko ovde... Našli smo se pre nekih sedam, osam godina, zahvaljujući sajtu te škole, posle i grupi na fejsu. Sastali smo se jednom, na žalost ne svi, ali lepo je bilo. Toliko nekad dragih lica koja, kako mi se možda samo učinilo, vreme nije uopšte promenilo.. I zapili smo se u kafani koju drži jedan iz generacije.. Bilo je smeha, pesme suza... Bogami, ne sećam se da je iko pio kiselu:lol:
Kad ćemo i da li ćemo opet, bog zna...

Back