maturanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја не знам да ли ви људи досада нисте сконтали, да је Топмоделсица ментално оболела особа и да јој не треба придавати пажњу, јер је полупана и живи у неком свом свету!? Ај ви нови, вас и могу да сконтам, ал ви стари...

ТОПМОДЕЛСИЦЕ ИДИ ЋАЋУ СВОГА ЛАЖИ, И ПРОМЕНИ ЛЕКИЋЕ МОЛИМ ТЕм ПОШТО ТЕ ОВИ НЕ РАДЕ ВИШЕ! ДИЈАЗАПАМ ТИ ЈЕ МОЈ ПРЕДЛОГ!

Ја не знам да ли ви људи досада нисте сконтали, да је Топмоделсица ментално оболела особа и да јој не треба придавати пажњу, јер је полупана и живи у неком свом свету!? Ај ви нови, вас и могу да сконтам, ал ви стари...

ТОПМОДЕЛСИЦЕ ИДИ ЋАЋУ СВОГА ЛАЖИ, И ПРОМЕНИ ЛЕКИЋЕ МОЛИМ ТЕм ПОШТО ТЕ ОВИ НЕ РАДЕ ВИШЕ! ДИЈАЗАПАМ ТИ ЈЕ МОЈ ПРЕДЛОГ!

Nikolaaaa pa gde si ti? :D

:roll:

EJ Nixxx brate al` si je napucao S V A K A C A S T.Dno je DNA a da bude KRALjICA GENERACIJE..SMESNO.Pamoja BABA da obuce CIZMICE i ONAJ SORTS bila bi PLjUNUTA ONA.....xe xe xe xe xe x e
BY XZIBBITT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back