Nemoj da se zbog toga brines, upisi ono sto ti se svidja i ono gde mislis da ce biti love. Ja idem u gimnaziju, dakle, - ne znam nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luc:Nemoj da se uvredis, ali mislio sam da devojka koja to zavrsi ne moze biti normalna, ti izgleda da si skroz ok. Prevario sam se.
Sasha85:Luc:Nemoj da se uvredis, ali mislio sam da devojka koja to zavrsi ne moze biti normalna, ti izgleda da si skroz ok. Prevario sam se.
Ja normalna???![]()
Svasta...![]()
Luc:Sasha85:Luc:Nemoj da se uvredis, ali mislio sam da devojka koja to zavrsi ne moze biti normalna, ti izgleda da si skroz ok. Prevario sam se.
Ja normalna???![]()
Svasta...![]()
![]()
![]()
Skidam kapu za ovu foru
![]()
![]()
.
QchCK*a:Godina na arhitekturi 160 000 din ? ? ? ? ?
Da li ja to nisam dobro cula ? ? ? ? ? To je nemoguce![]()
![]()
![]()
![]()
Rekla mi drugarica koja ce to da upise.
Sasha85:QchCK*a:Godina na arhitekturi 160 000 din ? ? ? ? ?
Da li ja to nisam dobro cula ? ? ? ? ? To je nemoguce![]()
![]()
![]()
![]()
Rekla mi drugarica koja ce to da upise.
Pa,meni je 60000 godinje.... Ali ipak 160000... Nemoguce... :?
Jesi li pogledala na njihovom sajtu? I gde to planiras da upises?
Keeperu,gde si sad? :?
QchCK*a:Ma, moja drugarica hoce da upise. Jos kaze, ako ne uspe u BGu, onda ce da proba u NSu jer je isti prijemno i ista cena.....160 000 din......Koliko ce onda da bude medicina.
Med je uvek bila njaskuplja, je l' tako ?
Tasa!:Zasto bi davao(la) vise od 60000 na bilo kom drzavnom kad za 1000e (i to u 4 rate) mozes da studiras na BK Univerzitetu?
Pozdrav,
Tasa!
jagodica:cek, je l su sad studije 3 godine a ne 4-5, osnovne?jel vec menjano?
ma...problem je sto ti znas da "moras" nesto da upises, a nemas pojma sta hoces u stvari.....zato cesto ljudi 'pucaju' na fakultetima :I
ako ne znas sta ces upisi sta je najlakse da se upishe
Sasha85:Ne mogu da upisem nesto sto ne volim.. To je onda gubljenje vremena...
QchCK*a:Sasha85:Ne mogu da upisem nesto sto ne volim.. To je onda gubljenje vremena...
+ moras ceo zivot to da radis
grozan je osecaj svaki dan ici na posao koji mrzis !
naravno, ako se zaposlis u struci, a i ako ne onda je opet gubljenje vremena