Maturanti 2 beogradske gimnazije potukli se u Zvezdarskoj šumi! Koristili baklje, devojčice navijale! Isplivao skandalozni snimak

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

BEOGRAD
26.05.2023. 15:15h

Maturanti dve beogradske gimnazije potukli su se u u utorak popodne, oko 15.40 časova u Zvezdarskoj šumi.

Incident se desio kad se sukobila grupa učenika koja je bila tamo okupljena povodom proslave kraja školske godine, a spekuliše se da je njihovom okupljanju kumovao alkohol.

Grupa od 10 učenika u jednom trenutku je ušla u konflikt, pa su se i potukli. Udarali su se, a jedan od njih je zapalio čak i baklju.

Incident su snimili učenici koji su bili prisutni. Iza kamere se čuju ženski glasovi, kako viču:

- Ne baklju, ne baklju! - vrišti jedna osoba. Čuje se smeh, ali i vriska. Dalje komentarišu:

"Gle kako se lemaju, daj da snimi, šta je ovo"

Kako Kurir nezvanično saznaje, u incidentu su povređena dva učenika. Oni su prebačeni u Urgentni centar zbog povreda glave.

Video snimak na mrežama je podeljen uz komentar: "Deco, šta vam je? Roditelji gde ste? Direktori, profesori, svi, šta je ovo?"

Ljudi su šokirano komentarisali snimak incidenta:

- Mislim da treba podhitno da se vrati naše vreme kad smo mi išli u školu, da se zna ko je učitelj i nastavnik, a ko učenik, i naravno poštovanje prema drugim osobama. Ogorčena sam ovim ponašanjem dece po školama...

- Ali devojčice koje navijaju, pa užas...

- Tinejdžeri danas imaju viška energije i agresije. Škola ih ne zanima, učenje takođe, čitanje neke knjige - ne daj Bože. Zato bi ovakve trebalo na neku radnu akciju kao pre 40 godina, da fizikališu, kopaju, rade nešto korisno. Ovako su beskorisna gomila idiota s viškom testosterona.

- Ovu dečicu ponovo u šumu da POČISTE! Zaista sam rezignirana kad vidim kako posle svakog vikenda šuma izgleda.

Kurir.rs / S. T.

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...7SrGAq0lkP1RJ_ikU9OIflbRlYml94DE0-cXudtVoDDKk
Ovo će biti sve gore i gore.

Poslednja izmena:
sta bre lupaju , pilo se i kad sam ja bio , pa se nije stedelo

i u skolskom dvoristu a cesto smo pravili i zurke gde smo se upoznavali ponovo medjusobno

sta bese bilo za kraj srednje ? cini mi se bas luda zurka, ne secam se bas
Koje si ti godište? Da li su se tukli bakljama u tvoje vreme? Nešto ne verujem.

Никако да се помиримо сами са собом,
да прихватимо сами себе !

Чим се нешто деси, одмах чуђење,
одмах радикални предлози,
као мајмуни кад се виде у огледалу,
па не верују да су тако ружни.

Ja sam 77 godište i tačno znam da ovoga tada nije bilo. Bilo je ko koga obori taj je pobedio.
Pa bas to, mi kao klinci smo se isto tukli, ali imali smo mjeru.
Danas kada jedan padne, ovi ostali jedva cekaju da mu skoce na glavu i zacipelare ga.
To prije nije bilo tako.
Mentalitet copora, tj. nogometni stadioni i institualizacija "navijanja" iza cega se jako cesto krije huliganizam, nekako mislim da je do toga.
S jedne strane drzava i mediji tvrde kako je to nepozeljno, a dok se sportasi negdje plasiraju, cijeli drzavni vrh se nasere u stadionskoj VIP lozi, jos te prozivaju za manjak patriotizma ako tamo ne arlauces.
O reklamama u kojima neki pijani, znojni majmuni arlaucu uz pivo i cevape da ne govorim.
Bila je moja pokojna baba u pravu kada je rekla da narodu treba cizma.
Na Balkanu jedino mozes zavesti reda ukoliko na celu drzave imas benevolentnog, autokratskog prosvjetitelja kao sto je bio Tito.

Poslednja izmena:
Па све лепо пише у чланку:

- Tinejdžeri danas imaju viška energije i agresije. Škola ih ne zanima, učenje takođe, čitanje neke knjige - ne daj Bože. Zato bi ovakve trebalo na neku radnu akciju kao pre 40 godina, da fizikališu, kopaju, rade nešto korisno. Ovako su beskorisna gomila idiota s viškom testosterona.

BEOGRAD
26.05.2023. 15:15h

Maturanti dve beogradske gimnazije potukli su se u u utorak popodne, oko 15.40 časova u Zvezdarskoj šumi.

Incident se desio kad se sukobila grupa učenika koja je bila tamo okupljena povodom proslave kraja školske godine, a spekuliše se da je njihovom okupljanju kumovao alkohol.

Grupa od 10 učenika u jednom trenutku je ušla u konflikt, pa su se i potukli. Udarali su se, a jedan od njih je zapalio čak i baklju.

Incident su snimili učenici koji su bili prisutni. Iza kamere se čuju ženski glasovi, kako viču:

- Ne baklju, ne baklju! - vrišti jedna osoba. Čuje se smeh, ali i vriska. Dalje komentarišu:

"Gle kako se lemaju, daj da snimi, šta je ovo"

Kako Kurir nezvanično saznaje, u incidentu su povređena dva učenika. Oni su prebačeni u Urgentni centar zbog povreda glave.

Video snimak na mrežama je podeljen uz komentar: "Deco, šta vam je? Roditelji gde ste? Direktori, profesori, svi, šta je ovo?"

Ljudi su šokirano komentarisali snimak incidenta:

- Mislim da treba podhitno da se vrati naše vreme kad smo mi išli u školu, da se zna ko je učitelj i nastavnik, a ko učenik, i naravno poštovanje prema drugim osobama. Ogorčena sam ovim ponašanjem dece po školama...

- Ali devojčice koje navijaju, pa užas...

- Ovu dečicu ponovo u šumu da POČISTE! Zaista sam rezignirana kad vidim kako posle svakog vikenda šuma izgleda.

Kurir.rs / S. T.

https://www.kurir.rs/vesti/beograd/...7SrGAq0lkP1RJ_ikU9OIflbRlYml94DE0-cXudtVoDDKk
Ovo će biti sve gore i gore.
Индијанци и девојчице које навијају...... Срамота ме је мојих година због њих

Back