Matsato noz

Umri_muski

Legenda
Poruka
60.915
10e noz koji se pravi serijski 10 miliona primeraka, a koristi se ona japanska tehnika sa 40 slojeva koji se kuju i tanje zajedno...

E sad, to meni lici na laz...ali ima logike da neko to napravi....
A da , vise nije 10e nego 100e, to je mozda caka...

Ali u sustini moze da se napravi takav noz i za 10e....

Ja volim ostre i dobre nozeve, samo sto mi praksa nije neka, drzim se dobro naostrenog vojnog noza...ostale mi pokradu kako ih proberem....Srbija ebiga...
Sta ce meni , ima kome treba...

Jel postoji stvarno noz na trzistu koji je ta japanska tehnika i da vredi a da je 10e i da se ne tupi samim tim...

10e noz koji se pravi serijski 10 miliona primeraka, a koristi se ona japanska tehnika sa 40 slojeva koji se kuju i tanje zajedno...

E sad, to meni lici na laz...ali ima logike da neko to napravi....
A da , vise nije 10e nego 100e, to je mozda caka...

Ali u sustini moze da se napravi takav noz i za 10e....

Ja volim ostre i dobre nozeve, samo sto mi praksa nije neka, drzim se dobro naostrenog vojnog noza...ostale mi pokradu kako ih proberem....Srbija ebiga...
Sta ce meni , ima kome treba...

Jel postoji stvarno noz na trzistu koji je ta japanska tehnika i da vredi a da je 10e i da se ne tupi samim tim...
zasto su japanci kovali po tisucu puta secivo svojih maceva i nozeva?
zato sto japan nema dobru i kvalitetnu rudu gvozdja, i to sto imaju moraju obradjivati puno vise i puno teze nego recimo svedski celik

Problem je u savremenoj marketing i trgovini koja je ciganska....cigo hvali svoga konja i zabole ga tuki za ono sto jeste....
To je uz asertivnost otislo na zenski podoban nacin, ali na moj nacin nije...

Niti volim cigansko niti polucigansko reklamiranje...
Znaci niti volim evo ti jeftino , ne pitaj da li je dobro , dobro je sigurno ziv mi ti...
Niti volim nije jeftino ali je dobro mnogo bolje od onog sto je jeftino , a ustvari je kinesko , to mu dodje polucigansko...

Back