Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
zato vise necu ni da raspravljam sa tobom bilo sta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato vise necu ni da raspravljam sa tobom bilo sta
sto si ti opce ispizdila toliko?
zbog onog neki dan
zao mi je, al ja stvarno mislim da moras biti glup da nasilniku
koji te upravo namlatio povjerujesh da nece vise nikad zato sto je to reko
ne pizdim uopste,nego prekidam raspravu da ne bi doslo do svadje
a sto se nasilnika tice i glupace, donekle si u pravu al kao sto rekoh, raznih ljudi ima
ti moras da skapiras da prvo,nisu svi isti ...psihicki
drugo,nemaju svi iste uslove zivota
nemaju sve zene gde da odu i cime da hrane decu
trenutno moja drugarica prolazi kroz pakao,napustila je muza alkosa i otisla kod svojih....plata joj u kreditu
sreca pa ima gde da ode
a da nema...sta bi?
i ne mislim da je glupa
ona je samo naletela na osobu(inace super osoba,jako je strasno i zalosno sto je dozvolio da mu se desi to sto mu se desilo) koja je skliznula i pocela da ih sve vuce dole
i pokusala je da promeni situaciju i kada je doslo dotle da vidi da vise jednostavno nema svrhe,spakovala se i otisla
sreca,opet kazem,ima gde da ode
al dok ne otplati kredit,morace da bude kod mame i tate sa sve troje dece
i sta sad?
poznajem je i znam sve o njoj i njenoj situaciji i ne mozes da mi kazes da je ispala glupaca
jer nije gatara da zna sta je ceka sutra
i stvarno vise nemam nameru da raspravljam sa tobom biulo sta na ove dve teme
Iz tebe izbija ona iracionalna zenska zloba, a mogu slobodno da kazem i glupost. Citiraj gde sam za svoj problem okrivio drzavu i sudbinu. A odkud ti znas da ja godisnje sest meseci ne lozim kotlove za parno grejanje po kucama i cepam drva za 350 din po metru, da ne ustajem u 5.15 h. ujutro. Aj' da vidim tebe da udaris pet puta sekirom u veliki panj a kamoli da iscepas pet metara drva. Kako pojedinci vole da "prosipaju" svoju mudrost to je neverovatno! Cuj ti nje....."zivis kod majke i moras da je trpis"! Pa aj' sad da ti imas 23 godine i da te otac siluje redovno i ja ti kazem "zivis kod oca, moras da ga trpis i ne smes da kukas na njega, sudbinu i drzavu" !
Dobro si rekla......."MI ZIVIMO"....verovatno ti i muz. Da sam u braku, i da oboje radimo, verovatno bih i ja mogao da platim neki jednosoban stancic na obodu grada. Ipak dvoje moze da zaradi 50-60 hiljada. A to sto kazes da moja majka moze biti KAKVA ZELI jer sam ja pod njenim krovom, to moze da izjavi samo kokoska. Moze li tebe cale alkos da ubija od batina ili muz.....samo zato sto si se udala u njegovu kucu. Moze li neko da mi objasni.....sta je sa vama zenama......jel vama radi u glavi onaj.....kako se kaze......prednji ceoni rezanj ili neokorteks......zaduzen za logiku. Citam vas ovako i kazem sebi da sam mozda jos i srecan sto sam usamljenik.
Slušaj mladiću, ne kukumavči. Budi srećan jer imaš bilion razlopga za to. Umesto što se žališ priđi joj sa ljubavlju i sagledaj u njoj osobu kojoj treba tvoja ljubav i pažnja.
Pitaš li se nekada zašto te je život stavio u takvoj situaciji?
Sigurno postoji debeo razlog samo ako se trgneš da to vidiš.
Ako odbiješ da se probudiš možeš slobodno reći da džaba arčiš dane.
Ta žena što urliče svaki dan podigla te svojom ljubavi i svojim zalaganjem. Bez toga ti ne bi opstao. Istovremeno naši uslovi se menjaju onda kada otkrijemo zašto su baš takvi kakvim jesu, kada otkrijemo lekciju života koju iz toga trebamo naučiti. Kada otkrijemo da trebamo biti zahvalni za ono što imamo.
Lepo uzmi lavor i operi mami noge uz zahvalnost što imaš privilegiju da budeš njen sin.
Ako dozvoliš da u tvoje srce uđe ljubav i strpljenje prema toj ženi tvoj život neće biti promašen. Problem ne rešava hrpa novca već veća ljubav nego što je trenutno imamo.
Nije ona ni luda ni bolesna. Njoj je potrebno malo ljubavi i pažnje... Promeni malo svoje unutarnje stanje i pusti malo ljubavi u svoje srce pa izlij malo te ljubavi prema toj ženi, tvojoj majci, ako želiš da ti život bude lepši i bogatiji. Tebi je potrebnije da je voliš nego njoj. Ti ćeš imati mnogo veće koristi.
Ne zaboravi da postoji ljubav i postaraj se da otkriješ šta je to. Nisi ti jedini koji cepa drva i budi srećan da to možeš raditi.
Ovde svi žive sa ubeđenjem da ljubav treba samo deci ali nikako roditeljima ili bakama i dekama.
Ljubav je ta koja sve nas preporađa i bez ljubavi mi smo ništa drugo do li gola mašina. Bez ljubavi smo manje i od zveri...
Lljudi.....imam problem!!! Moja keva ima 64 godine, citavog zivota je bila tezak histerik i melanholik, a sad je to poprimilo mnogo tezi oblik. Uopste se ne kontrolise, urla kad prica, spremna je u sred restorana da se svadja kao na livadi, non stop trpim izlive njene histerije, stalno se povlacim i cutim. Sto puta sam lepo razgovarao sa njom ali ne vredi. Planiram da uzmem tanak prut i da je svaki put udarim po pet sest puta preko dupeta kao malo dete. Jednostavno ne vredi joj vise govoriti kako treba da se ponasa. Kako bi ste vi resili problem?