MATORCI!?! AAAAAAAA!!!

slytherin_rules:
Sa majkom mi je sve ok, ono, nista mi ne brani,itd. Ali mi je cale mnogo staromodan, i onda nema momaka, nema izlazaka posle pola 12-12, i tako to. Mada mi uvek daju kintu kada mi je potrebno (i kada nije), i vise nego sto mi treba! Za to im hvala, sto mi uvek daju za sve! Tako da mi posle i nije frka sto ne mogu da izlazim kasnije, ako uzmem parice pa nakupujem cokolade, uvalim se u fotelju i uzivam u toplim zracima TV-a :P :P :P
Kako je tebi zivot bedan.......)))

Ja se sa svojima mnogo i neprestano svadjam, ali svejedno ih ne bih menjala! A svadjamo se oko svega... najvise zbog toga sto se svadjam sa mladjom sestrom koju ne podnosim (bolesno, ali ja zaista ne mogu da je smislim), zbog toga sto mi je u sobi nered (kreativni haos :wink: ), zbog skole... vidite, ja sam oduvek sebi postavljala visoke ciljeve tako da su oni navikli na to... i tovare me kad dobijem 3... a tek keca :P ali moram da naglasim da se zbog svojih ocena prvenstveno ja nerviram, pa tek onda oni! Dalje, svadjamo se zbog odece jer mi je kao i vecini devojaka :wink: orman toliko pun da ne moze ni da se zatvori a ja vecno kukam kako ,,nemam sta da obucem''... i to je to, standardne carke s roditeljima... Ali mnogo ih volim! Tata je legenda, a i mama je super (kad se ne svadjamo, he he :D )!

Back