Matijevic dobro-lose

dragankr

Početnik
Poruka
18
Sta mislite o ovome sad sto se prica ovih dana za IM Matijevic? Ja sam kupovao njihove proizvode i nisam imao neke zamerke tako da ne mogu da kazem bilo sta lose i nekim delom da demantujem one snimke..
Sta vi mislite o svemu tome ???

pa i s virusima se organizam izbori i izbaci za par dana nece ti nista biti sad,mozda ostavi trajne posledice za kasnije ako se cesto konzumira

- - - - - - - - - -

u mladosti sam jeo sve tog tipa preradjevine i imao nevidjenih problema s varenjem i bubuljicama,sve se promenilo od kad sam prestao,danas pojedoh 10 zalogaja slanine 3 sata mi se creva bune

Ja iskreno nemam nikakvo misljenje o njima. Hranim svoje svinje i znam kad dodje novembar decemabr zakoljem 3 velika napravim kulena mesa i svega suvog i ima preko cele godine. Matijevia ne volim nikako ni pastetu da kupim..prvo oni crvi sad ovo.. a evo ti ovde pa pogledaj sta misle yaposleni o ovoj firmi www.ogledalofirme.com

U pravu je Đorđija,ali kad sednemo usput ybg-svi po Karađorđevu...:(
A crveno meso u crevima se vari I po nedelju dana...
Stariji od 50 godina ne treba da jedu crveno meso I mesne prerađevine uopšte!
Belo meso pileće,riba I dosta koštunjavog voća (tipa orasi) I na 100 grama mesa bar 300 grama povrča I voća...
Oni između 15 I 50 ,ako su zdravi I gvozdene poluge mogu ako uspeju da ih sažvaću...
Mesne prerađevine izbegavati jer koriste nitrite I antibiotike prekomerno.
Meni je simptomatično da meso samo u vitrine može da bude isprvno I nekoliko dana! To je nakrcano
antibioticima do besvesti!
U pravu je Papović da Veterinarske inspekcije ne rade svoj posao! Podplaćenih I korumpiranih odvratno mnogo.
Borđije!

Sta mislite o ovome sad sto se prica ovih dana za IM Matijevic? Ja sam kupovao njihove proizvode i nisam imao neke zamerke tako da ne mogu da kazem bilo sta lose i nekim delom da demantujem one snimke..

a kake zamerke da imaš kad svu tu crkotinu od mesa lepo izdime, nafiluju začinima pa se ništa i ne oseti
šta da mislim...ranije sam jeo, ali ranije kad je meso ličilo na meso...unazad 10tak godina u širokom krugu izbegavam mesne prerađevine, a ovo poslednje s Matijevićem je samo još jedna ohrabrujuća nota da i dalje nastavaim da izbegavam čajne, salame, paštete, viršle i sve suhomesnato

U pravu je Đorđija,ali kad sednemo usput ybg-svi po Karađorđevu...:(
A crveno meso u crevima se vari I po nedelju dana...
Stariji od 50 godina ne treba da jedu crveno meso I mesne prerađevine uopšte!
Belo meso pileće,riba I dosta koštunjavog voća (tipa orasi) I na 100 grama mesa bar 300 grama povrča I voća...
Oni između 15 I 50 ,ako su zdravi I gvozdene poluge mogu ako uspeju da ih sažvaću...
Mesne prerađevine izbegavati jer koriste nitrite I antibiotike prekomerno.
Meni je simptomatično da meso samo u vitrine može da bude isprvno I nekoliko dana! To je nakrcano
antibioticima do besvesti!
U pravu je Papović da Veterinarske inspekcije ne rade svoj posao! Podplaćenih I korumpiranih odvratno mnogo.
Borđije!
Небитно чиме се храниш, бркати Ч и Ћ, Џ и Ђ у мери у којој то чиниш је заиста јадно.
Иначе вет инспекције ни не смеју да улазе код Матијевића, ништа он њих не потплаћује, то се обавља на вишем нивоу.
Црвена и остала меса су еволуционо гледано одувек део наше исхране сем код њу ејџ секташа и сличних травоједа, а месне прерађевине су сасвим добре ако их сами правите и знате шта и колико чега стављате, ако хоћете да упропастите здравље... Од Матијевића је!

Играм шах за разне екипе полупрофесинално више од три деценије, постоје случајеви када се противнику због неких других бенефита у партији даје да носи(једе!) неке фигуре, пешаке углавном, што се помало пакосно коментарише са ,,једи лудо лепо је"!
Тако и за Матијевића, ко год конзумира његове производе: Једи лудо лепо је.

O njima se pišu grozne stvari duže vreme, nije to ništa novo !
Navodno prodaje meso crknutih svinja i živine.....
Kako sam to čitao, ne zalazim kod "Matijevića" .

Bez obzira, mislim da ima asortiman, ali nema kvalitet !

Када подигнемо глас и тражимо стандард за све производе и казне за непоштовање закона.Дотле ће 35.000 људи умирати од рака или непознатих вируса годишње.Што се уштеди на прашкој шунки од 300 дин за кило и у којој има 13% делова пореклом од меса, а остало су адитиви и вода коју везују, потроши се на цитостатике.

I sta je dokazano od toga? Snimak sa nekakvim otpadom i prazne price radnika kako to koriste za regularnu proizvodnju i to objavljuje dve godine posto je napravio snimak. Nasi ljudi vole teorije zavere pa ce i ovo postati-ostati istina kao i druge teorije zavera ali cinjenica je da nikakav dokaz nije pruzen. Da je prikazao kako ubacuje ovo u masinu za mlevenje pa da se potom smesa pakuje u regularne kobasice itd. to bi bila vec druga prica.

S obzirom da je snimak objavio posle dve godine, pre ce biti da je dobio ovo .!. od Matijevica za ucenu pa je malo pobesneo.

Druga stvar koja ne ide u prilog je ta da bi se bar neko razboleo, a s obzirom koliko je Matijevic velika trgovina broj bolesnih bi bio znacajan i brzo bi se sve povezalo.

I za kraj prezirem Matijevic, imaju najgoru mogucu robu u Srbiji ali ovo sto je ponudjeno nije nikakav dokaz protiv njih.

Poslednja izmena:
zbog korupcije i nezaineteresovanosti državnih organa
da rade svoj posao, a i neznanja, kod nas se prodaje otpad
za šta bi se završilo u zatvoru u normalnim zemljama

i samo da kažem...
gotov je :kez:

Poslednja izmena:

Back