sta mislite,jel lakse onima ciji je muz siromasan da se svalerisu ili onim ciji je bogat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite,jel lakse onima ciji je muz siromasan da se svalerisu ili onim ciji je bogat?
Ne razumem, kakve to veze ima? Kako bi joj to sto joj je muz siromasan ili bogat olaksalo tu akciju i u kom smislu ?
Ne razumem, kakve to veze ima? Kako bi joj to sto joj je muz siromasan ili bogat olaksalo tu akciju i u kom smislu ?
hm let mi tink,bogatom 100% i on hebe sa stranesta mislite,jel lakse onima ciji je muz siromasan da se svalerisu ili onim ciji je bogat?
pa, kako bre??
na vise nivoa
ako je bogat, znaci da je ona materijalno obeznbedjena tj. bez egzistencijalnih problema
takvoj zeni je lakse dase oda bludnim radnjama tipa prevara, jerbo nece da brine da le sutra imati d akupi gace za svalera
takodje, olaksace joj da bude doterana i pozeljna, cime ce joj lakse biti da postane meta okorelih zavodnika i da poklekne nekome od njih
takodje, muz ce imanjem novca potpasti pod kategoriju potencijalnih svalercina, cime ce verovatno barem donekle sexualno zapostaviti svoju zenu, te ce njoj biti potrebit svaler
takodje ce se manje interesovati gde se ona i sa kime smuca, jer ce on da juri sa tenisa na parti, sa partija na staanke, itd, mesto da zajedno sede sklupcani pod svetloscu neke pink serije ko vecina postenih siromaha
Kako ne razumiješ ? Ako joj je muž siromašan onda mora razmišljati da li će joj prc partije donijeti neku kintu .
Ako joj je muž bogat onda može da se opušteno ebava uzduž i poprijeko . Svi sretni i zadovoljni .Muž rasterećeno
može da mlati pare , ona ne mora da trpi debelog prasca u krevetu a i dojebnik može da uhvati neki honorar .
Takvo rezonovanje je samo uteha za nas koji nismo bogati, mada slaba uteha, ali sta sad, daj sta das.Nismo bogati, ali smo zato casni.
Kladim se da mogu jednako lako da se nadju razlozi i za obrnutu postavku.
Da su tada brakovi zbog siromastva pod vecim pritiskom zbog manjeg kucnog budzeta koji treba razvuci do prvog, uglavnom uvek jednom te istom na stetu, pa tu pocnu da se gomilaju frustracije.
Onda nema nekih razonoda koje mozes finansijki sebi priustiti i ispuniti vreme necim novim i zanimljivim, a internet i forumi dosadei onda kada pocne da gusi svakodnevnica, male stvari, kao sto je bezazleni flert te lako obuzmu i odvuku tamo gde nisi sanjao da se mozes naci...
Tako da ja ipak ne bih to dvoje dovodila u vezu. Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje opravdanje.![]()
m.da..Ja sam sirotinja tako da se druzim samo sa sirotinjom, stoga samo znam sirotinju koja vara.
Ja sam sirotinja tako da se druzim samo sa sirotinjom, stoga samo znam sirotinju koja vara.
m.da..
nema pravila
Jeste..paonojes, ali je dalje sve lakse s parama, pa i svaleracija
![]()
ja ne znam sta vi to ******, al meni je svaleracija najjeftinija, em zdrava, istreniram se)))))))))))))))