Støffän Lingua
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
Ne bih se nikako mogao slozit.Ko razume fiziku taj mora i da je zavoli![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se nikako mogao slozit.Ko razume fiziku taj mora i da je zavoli![]()
To da neko zna "fiziku jako dobro" a da iz matematike "vuče 2" postoji al na Marsu.
Ima ljudi koji znaju matematiku i imaju 2 (eventualno 3) iz tog predmeta kad profa skida poene na (ne)urednost radaima svega, veruj mi
posebno je u gimnazijama haos - znaš bolje i od samog profesora, ali ćeš za kaznu imati 2 ocene niže zaključenu ocenu
Ne sumnjam da je tako kao što kažeš ali ja sam govorio o realnom znanju.
A i ne mislim o pojedinačnim slučajevima. Govorimo o nekom proseku.
Kada bi mogla da se uradi neko statističko istraživanje mislim da bi se moja procena potvrdila.
A možda će i moći. Koliko sam čuo imaju škole neki informacioni sistem(EIS) koji obuhvata i ocene učenika na kraju godine. Ako nekoga u ministarstvu to uopšte interesuje mogao bi dobije i ovu i mnoge druge analize. E koliko su te ocene realne to je druga stvar.
Ne sumnjam da je tako kao što kažeš ali ja sam govorio o realnom znanju.
A i ne mislim o pojedinačnim slučajevima. Govorimo o nekom proseku.
Kada bi mogla da se uradi neko statističko istraživanje mislim da bi se moja procena potvrdila.
A možda će i moći. Koliko sam čuo imaju škole neki informacioni sistem(EIS) koji obuhvata i ocene učenika na kraju godine. Ako nekoga u ministarstvu to uopšte interesuje mogao bi dobije i ovu i mnoge druge analize. E koliko su te ocene realne to je druga stvar.
Vidis, ja smatram da su realne . I sta sad![]()
Ja ne znam da li su ocene realne jer u Srbiji ima do desetak hiljada profesora matematike i fizike. Teško da ja imam bilo kakva saznanja o tome koliko date ocene odražavaju usvojeno znanje. Bez neke vrste spoljne evaulacije takve procene i nije moguće donositi. Ali s obzirom da ti smatraš da su sve date ocene realne onda meni ništa drugo i ne preostaje nego da ti verujem na reč.