Kad vec postavljate neke teze, evo jednog ravnopravnog iskustva, iz prve ruke...
Ja sam u 18 godini mogao da pamtim kao da gledam papir, 7,5 strana papira A4...
Znaci cisto vizuelno pamcenje, a funkcionise ovako...
U glavi odlucujem i pisem i to se pojavljuje kao kad pisete olovkom, koje nema i ne vidi se.
Tako mogu da racunam i koren iz 100 cifrenog broja, samo traje...isto ili malo brze nego na papiru...
Dakle stvar je u memoriji koja je stabilna i sigurni ste u nju...
Vi ne razmisljate o tome kako da upamtite sta je stavljeno na tih 7,5 strana, ili ako neko ima vise...
Vi pisete, brisete, radite sta hocete i to ostaje uvek 7,5 strana A4, ali onog poslednjeg "zapisanog"...
Pretpostavljam da ovaj tip ima nesto slicno, veliku memoriju sa pouzdanim smestanjem i menjanjem...
Ja nisam nista razvijao dalje jer smatram da je ostalo showbusiness....
Verovatno mozete uvezbati sisteme preko brzog pisanja brisanja da brzo radite razne stvari....specijalizovano...
A u vezi testova inteligencije, testovi za osobe preko 158IQ u sebi ne sadrze pitanja.
Zao mi je sto sam izgubio testove koje sam dobio od tog nekog udruzenja koje se bavi samo ljudima preko 158IQ...jer vam tu ne vredi vezbanje, kao kod obicnih pa vidim ljudi driluju test....
To su neke nazovimo ih price, kratke, nekad 1 recenica, nekad ceo pasus od 10 recenica...i obicno nema pitanja...
A mozda ih i nadjem negde, selio sam se 5puta od tada...
A u vezi filozofije i fizike, za fiziku znate da ne moze bez matematike, ali fizika je najopstija nauka, ona prebacena u drustveno i ljudsko prelazi u filozofiju, s tim da je filozofi elitisti i knjizevnici zele pretvoriti u drustvo mrtvih pesnika...
Ja se tu mnogo ne mesam, treba pustiti varijetete, jer uvek se nesto dobija, samo ne treba verovati u svasta...
Ne sudite o filozofiji prema ozimanu, ali sudite po tome da generise ozimane......
P.S. Sebe uopstene smatram genijem, vec inteligentnom ili nadarenom osobom...
Da bih bio genije moram da budem ebac keve.tj da dominantno jurim hijararhijski polozaj i poziciju za svoje ispoljenje...