"Matej ne bi sam otišao, a da se nikome ne javi" Oglasio se otac mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu

zemunski kej

Elita
Poruka
21.777
Pogledao sam vesti po novinama i naleteo na ovu losu vest. Mladic iz Splita 27 godina nestao je nocas u Beton hali na proslavi Nove godine. Njih sedmorica su doslo na docek i negde oko 2h i 30 minuta .Drugovi su ga trazili ali ga nisu nasli,Nije uzeo ni jaknu ,telefon mu je iskljucen.
Ovo moze da bude kraj sna o Bgd kao turistickom mestu ukoliko se utvrdi da je ovaj momak ubijen . Naravno odmah se pomisli na povampireni nacionalizam ali mozda je i nesto drugo u pitanju. Mesto je na losem glasu zbog obezbedjenja ,ekipa Belivuka koje diluje drogu po klubovima.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/m...glasio-se-otac-mladica-iz-splita-koji/8tdn5nn

Beton hala ima vise klubova, i tu ima od onih splavarskih da ti se najezi koza na glavi , sto Srbi najvise vole, lake picoke bez ikakvog mozga aka pink a tako i izgleda glub, sheme do 4 recenice....do urbanizovanih , znaci no no sponzoruse , nema sanse za tucu, nista posebno skuplje, jeste malo ponesto , od ovih turistickih splavarskih...

Ono sto ja znam, obicno nema tuca u sredini samo na krajevima...tamo su ovi simptomaticni....ali tu je voda....svuda, ako se budala nagne , ode dole u dunav...

Od svih mesta po BG Beton hala je jos i najsigurnija....da vidis sta sve ima u Rakovici, pa splavovima, tu ti treba znanje ili sreca budale da se ne zakacis ili sve bude super...

Svašta. A taman pričao nekome danas kako ovde postoji bar neki red u Srbiji što se tiče kriminala, kad ono nestane čovek...
Postoji red?
Postoji , ako pocnes da pricas svasta, stavice te na red....sa kojeg se ne skida....

Svašta. A taman pričao nekome danas kako ovde postoji bar neki red u Srbiji što se tiče kriminala, kad ono nestane čovek...
Bojim se da su ga ubili.Laknulo bi mi da ga nadju zivog. Posle onakvih Vulinovih istupa mrznje po medijima moguce da je potaknuo nekog nacionalnog psihopatu. Najgore je sto je Vulin ministar policije.

Postoji red?
Postoji , ako pocnes da pricas svasta, stavice te na red....sa kojeg se ne skida....
Ma, pričao sam sa jednom osobom koja mi reče da tamo kod njih bukvalno u taksiju siluju turiste. I ja reko, to ovde ne može tako,, postoji zakon, to se ovde ne dešava. Što jeste istina, to je retko.

Ma, pričao sam sa jednom osobom koja mi reče da tamo kod njih bukvalno u taksiju siluju turiste. I ja reko, to ovde ne može tako,, postoji zakon, to se ovde ne dešava. Što jeste istina, to je retko.
Sto jes jes, u taksiju moze da padne seks, a svako silovanje u taksiju je novcane prirode, ali nije ni to u stilu CG prevare, znaci sto se toga tice, Bg je ok....
Veca sansa za los utisak su cene po marketima, jedno vidis drugo se placa...
To zamere stranci a i domaci , nisam ni ja za sisanje vesala, po tom pitanju kacenja namernog , jedna cena drugi proizvod..

Iz tih klubova postoje izlazi , ali su svi napred, znaci nema sanse da udje na jedan a izadje na drugi ulaz...onesposobljen....tako da moze da izadje nogama........

piše da je nestao pre 2 dana a doček je bio sinoć,sve u svemu ovo ne izgleda na dobro uopšte
Шта му се могло десити??

Одвела га нека рава,заиграо се и заборавио да се врати?
Шмркнуо превише па се стровалио негде у канал?
Имају снимци надзорних камера??
Наћи ће га ко да гледам само дал'живог?

Bojim se da su ga ubili.Laknulo bi mi da ga nadju zivog. Posle onakvih Vulinovih istupa mrznje po medijima moguce da je potaknuo nekog nacionalnog psihopatu. Najgore je sto je Vulin ministar policije.
aj ne lupaj više,
najverovatnije se napio, vratiće se kada se otrezni.
U beton hali uglavnom izlaze stranci i fenseri punišići, najgore što može da mu se desi tamo je da ga muva neki gehh.

Pogledao sam vesti po novinama i naleteo na ovu losu vest. Mladic iz Splita 27 godina nestao je nocas u Beton hali na proslavi Nove godine. Njih sedmorica su doslo na docek i negde oko 2h i 30 minuta .Drugovi su ga trazili ali ga nisu nasli,Nije uzeo ni jaknu ,telefon mu je iskljucen.
Ovo moze da bude kraj sna o Bgd kao turistickom mestu ukoliko se utvrdi da je ovaj momak ubijen . Naravno odmah se pomisli na povampireni nacionalizam ali mozda je i nesto drugo u pitanju. Mesto je na losem glasu zbog obezbedjenja ,ekipa Belivuka koje diluje drogu po klubovima.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/m...glasio-se-otac-mladica-iz-splita-koji/8tdn5nn

Oni su u Splitu napali naše vaterpoliste i zamalo ih sve pobili, i to ne samo huligani, nego i gradjani Splita, morao je igrač Crvene zvezde da skoči u vodu da bi izbegao sigurnu smrt. Vikali su 'ubij četnika, to je četnik, kolji četnika' i niko nije hteo da mu pomogne, samo jedna devojka kad se izjasnio kao Crnogorac, a ne Srbin. I pre toga je moralo obezbedjenje da ih prati na svakom koraku. Da ne spominjem stalno maltretiranje naše dece koje su ostala tamo da žive nakon Oluje, moraju da biraju drugi vozni termin da ih ne dočepaju vršnjaci Hrvati u autobusu jer odmah kreće ponižavanje i maltretiranje.

Tako da me za ovo nije briga, šta se mi stalno pravimo fini i izigravamo nekakve Jugoslovene i braću, dok nas muče i ponižavaju. Šta on uopšte traži ovde posle NDH i Oluje, došao na provod. Koji bre provod? Sve nas proterali i poubijali i naši tamo i danas žive u strahu i kao gradjani drugog reda, a on bi da se provodi po srpskim gradovima i troši srpske resurse.

Mene ovo podseca na film Hostel..

To mora da bude drasticna promena ljudi u beton hali ili neki novi otvoren i jeftino pivo klub da bi se desilo nesto na nacionalnom osnovu..

Pa u klubove beton hale redovno dolaze hrvatski pevaci , i za novu godinu narocito i ovako ....Nina Badric se tamo smuvala sa muzem, Severina dolazi i kad niko ne zna da je tu...doduse i Nina....Graso takodje...
Tacno ima i puno stranaca, Svedjana, Norvezana, Nemaca,
Jedino ti Karleusa klubovi , kakav je verovatno gotic, ne znam ko ga drzi sad, mogu da budu problematicni...ali opet okruzenje nije problematicno pa se to odmah vidi ko koga...

Mada nova vremena, eno rodjak pobije troclanu porodicu za sitno kesa u gumama, jos u stilu Al Kaponea....Pocelo da se krade maksimalno po selima...
A selo dolazi u BG....masovno takodje...

Nadam se najboljem.
Otac mu je poznati sudija u vaterpolu.

Ne razumem zašto si sentimentalan prema njemu kad oni nisu takvi prema nama. Pogledaj šta sam gore napisao baš o tome kako su naši vaterpolisti prošli u Splitu, hrvatski gradjani su hteli da ih linčuju.

Ne bih voleo da mu se nešto desi, ali nisam ni uzbudjen, objektivno nema šta da traži ovde, a došao je da se provodi. Stalno dolaze ovde na provod, a naši ljudi su tamo nakon Oluje gradjani trećeg reda, decu nam zlostavljaju po školama.

Nema toga u Bg.
Kad bi ti znao koliko ljudi rade a Hrvati su u BG, za Hrvatske firme...tj i Hrvatice...

Cak je veca sansa da kao domaci popijes nestajanje, nego kao strani turista...totalno suprotno od Splita...

Ali ocas posla se to promeni , pa da i Hrvate pocnu da tretiraju kao Srbe...bliskost...i onda isti princip , cipelice za setnju po dunavu, ali dnu...

...nije mi jasno kako netko tko je čisti hrvat a dolazi iz splita koji je centar antisrpske mržnje u kojem je bolje imati ebolu nego biti srbin, a glavni umjetnički narativ je ispisivanje ustaških parola po zidovima može doći u beograd u centar srbije u vrijeme dočeka nove godine kada su večinom svi izdrogirani i pijani po klubovima i kada je nasilje posve moguće ...nisam još pročitao da armenac dolazi u baku na doček nove godine...pa što nije otišao u rim,buddimpeštu ili brisel već u beograd...pa dokle više zar 30 god nije dovoljno da se povratiti od smrtonosnog jugoslovenstva koje je zadalo toliko muke svima...smrt jugoslovenstvu...

Decko ima 27 godina veze nema sa nacionalizmon 90 tih ,Tek se tada rodio ,totalno neduzan . Drugo vecina stanovnika Srbije i Hrvatske nije ni za kakvu mrznju ali politicka elita to gaji kao poslednju odbranu svojih fotelja. Kada nemas platu 2~3000 evra moras da imas nesto ,politicari su izabrali stari delotvorni nacionalizam. Neguje se decenijama imate eksponente kod nas Vulin bivsi Jul ,lazni marksista sada ekstremni nacionalista kod Hrvata komplet garnitura HDZ. Pa ipak neki od njih a i od nas odlaze tamo i ovamo. Jos kad kazu ,niko me nije mrko pogledao niti pitao odakle sam ,politika dobije srcani udar. Ne moze to tako,Da se snimi Dara iz Jasenovca 2 deo.

Decko ima 27 godina veze nema sa nacionalizmon 90 tih ,Tek se tada rodio ,totalno neduzan . Drugo vecina stanovnika Srbije i Hrvatske nije ni za kakvu mrznju ali politicka elita to gaji kao poslednju odbranu svojih fotelja. Kada nemas platu 2~3000 evra moras da imas nesto ,politicari su izabrali stari delotvorni nacionalizam. Neguje se decenijama imate eksponente kod nas Vulin bivsi Jul ,lazni marksista sada ekstremni nacionalista kod Hrvata komplet garnitura HDZ. Pa ipak neki od njih a i od nas odlaze tamo i ovamo. Jos kad kazu ,niko me nije mrko pogledao niti pitao odakle sam ,politika dobije srcani udar. Ne moze to tako,Da se snimi Dara iz Jasenovca 2 deo.

I ona Matea Jelić, šampionka na Olimpijskim igrama je redovno dolazila u Beograd, spavala po beogradskim stanovima i kod drugarice srpkinje koja je u istom sportu, pa kad je osvojila zlato na OI pozivala se na Oluju, i za godišnjicu Oluje proslavljala sa Thompsonom svoju medalju i nije uputila izvinjenje. Nina Badrić redovna u Beogradu,a pozdravila oslobadjanje Ante Gotovine... Ratko Martinović voditelj najpoznatijeg podkasta Inkubator je imao promocije knjiga po Novom Sadu, a za ustašku emisiju Bujica je cinično komentarisao srpske žrtve u Jasenovcu, branio Maksa Luburića i ismevao film Dara iz Jasenovca.

Oni funkcionišu drugačije nego mi, dolaze kod nas jer im se može i jer smo mi popustljivi, dok je kod njih mržnja ogromna i stalno nas podsećaju na devedesete. Kod nas još živi Jugoslavija nekakva i mislimo da su nam svi braća. Pa pogledaj kako su gradjani Splita (dakle gradjani, a ne pojedinci) napali i zamalo zaklali vaterpoliste Zvezde u tom gradu, okačio sam klip gore, moralo je obezbedjenje da ih prati po gradu svo vreme. Naši su tamo diskriminisani po pitanju posla i svega. Kod nas je 2014-e neki šiptar sa Hrama Svetog Save pustio dronom zastavu Velike Albanije na stadion i nikom ništa.

Poslednja izmena:
Decko ima 27 godina veze nema sa nacionalizmon 90 tih ,Tek se tada rodio ,totalno neduzan . Drugo vecina stanovnika Srbije i Hrvatske nije ni za kakvu mrznju ali politicka elita to gaji kao poslednju odbranu svojih fotelja.

Ниси у праву,хрвати су отровани мржњом према Србима јер их прво уче да мрзе Србе па онда да кажу ''мама,тата...''
Облаче деци усташка одела па их тако сликају...
И то није од прошле године ни од 91-е ни од 41-е...то сеже дубље у прошлост...
За време СФРЈ је било исто тако али се о томе ћутало,о томе се није писало,о томе се у Србији није довољно знало
Зато је за многе Србе,поготово млађе било велико изненађење експлозија ''хрватског национализма'' деведесете,победа ХДЗ-а и долазак Туђмана на власт...
И све оно што се догађало после...
Кад ме сад неко млађи пита за одлазак на Јадранско море лепо свакоме објасним шта тамо може да види,очекује,и шта може да му се деси...
Највећи србомрзитељи на свету су Хрвати и што би неко ишао тамо још и новце да им оставља?
Друго смо ми,овде нико не мрзи ништа хрватско и не верујем да се овом несталом сплићанину десило нешто лоше на ''националној основи''
Пре ће бити да се олешио од алкохола и стрмекнуо негде

Back