Matador

ono jeste...poucno iskustvo
neka....taman ove mladje da nauce :lol:

Šta bre da nauče?
Pa 80% onih koje ovde pišu da ne padaju na te fore padaju isključivo na te fore.
Čast izuzecima, ali po mom iskustvu žene tek posle 35. počinju pomalo da ne veruju lažima.
Čak su i u književnosti i poeziji opevane "slatke laži" koje muškarac mora da govori ženi da bi mu dala (ili bar pozajmila :per:).
Koliko puta sam ostao suvog, samo zato što se nisam folirao, a još koliko puta sam sam sebi bio gadan/smešan kakve sam sve idiotizme pričao i zgrožen što ti idiotizmi prolaze! :bljak:
Još kad mi dotična posle snošaja počne sa onim pričama o poštovanju i td.... :bljak:

Povedem malu ma plażu,najlepśa kafana ,relaks,sve full,zadivim je sa viski sa koka kolom i mentol Marlboro,Izigravam eksperta od zenskih osecanja i dzentlmena,izbacim neki stih.
Amer-tako me zovu,trgujem keksom na pijaci i imam 4 prikolice sa pljeskavicama,posecujem najvece vasare...
pijem samo balantajnsa i svi znaju da sam glavni u fliperani jer na fliperima drzim sve rekorde i na kraju,unesem joj se u facu i ponudim da sa mnom podje do moga juga jer imam nesto vazno da joj pokazem na zadnjem sedistu.
Nijedna ne moze da mi odoli...

Šta bre da nauče?
Pa 80% onih koje ovde pišu da ne padaju na te fore padaju isključivo na te fore.
Čast izuzecima, ali po mom iskustvu žene tek posle 35. počinju pomalo da ne veruju lažima.
Čak su i u književnosti i poeziji opevane "slatke laži" koje muškarac mora da govori ženi da bi mu dala (ili bar pozajmila :per:).
Koliko puta sam ostao suvog, samo zato što se nisam folirao, a još koliko puta sam sam sebi bio gadan/smešan kakve sam sve idiotizme pričao i zgrožen što ti idiotizmi prolaze! :bljak:
Još kad mi dotična posle snošaja počne sa onim pričama o poštovanju i td.... :bljak:

pa, eto, ti izvagaj sta je teze, ostati "suvog", ili se gaditi i sebe i nje nakon "epizode"
nek nauce mladju/mladje sta treba/ne treba sebi dopustiti

Šta bre da nauče?

E da bre, kad krenu da gnjave posle snošaja, onako zajapurene i pogubljene, sa pogledom koji se gubi u daljini, svesne da su upravo imale the best sex ever i da do tada nisu ni znale sta je to....taj deo je najgori. To zna svaki pošteni forumaš... A forumaš tad nema koncentraciju za to jer se iscrpeo slatkim lažima, foliranjima i idiotizmima koje je specijalno pripremao za tu prigodu. A još je i ebo....totalno nerazumevanje našeg tegobnog položaja :confused:

Ja sam decka pustila da mi proda sve te fore i fazone, misleci da je sve to foliraza, jer je bilo jako slatko gledati i slusati ga kako se trudi ;) Medjutim, ispostavilo se da je frajer stvarno maco, pa ko bi se pretvarao 24/7 nepunih 5 godina?! :)

Zanimljivi su mi muškaci, kada se onako šepure pred nama, kao : Vidi, najjači sam na svetu :D, a slatki su mi tad :cmok2:
Pa sam htela da priupitam drugarice, na koje sve načine i začine se šepure njihovi mužjaci :zcepanje: ??

Draga drugarice,

Moj decko treba da se sepuri kulturom, vaspitanjem, novcanikom, obrazovanjem, nacitanoscu, ljubaznoscu, neznoscu, postenje, iskrenoscu.

Šta bre da nauče?

Ja nikako da skontam. Sta mi zensko daje? Pa ja uzimam. Par reci, bla, bla, volim te itd.. Uz zasluzan rad dodjem do onoga sta zelim. I sad sta je tu ko meni dao? Pa uzeo sam. Da nisam hteo ne bih ni pocinjao serenadu :roll:..
Kao da se plen da lovcu, hej..

Back