zavodljiva1976
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Master_Chief:Pa da,ko to ne radi taj nije bas cist u glavi... 8)Sako_samo_ne_ja:99% tinejdzera drka.
Ne bih ja to nazvala NIJE BAS CIST U GLAVI...

Da nisam to radila(i jos uvek,ponekad..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:Pa da,ko to ne radi taj nije bas cist u glavi... 8)Sako_samo_ne_ja:99% tinejdzera drka.
Ma ja sam se lose izrazio,to sto sam ja napisao ne bi trebalo da bude nista ruzno,nego ono...zavodljiva1976:Master_Chief:Pa da,ko to ne radi taj nije bas cist u glavi... 8)Sako_samo_ne_ja:99% tinejdzera drka.
Ne bih ja to nazvala NIJE BAS CIST U GLAVI...,jednostavno,NIJE NAUCIO KAKO SE TO RADI.. :wink: (vaspitanje,sredina u kojoj zivi..).
Da nisam to radila(i jos uvek,ponekad..ops: ),nikada ne bih saznala sta je to sto MOZE DA ME NAPALI,KAKO I GDE..
8)
Master_Chief:Ma ja sam se lose izrazio,to sto sam ja napisao ne bi trebalo da bude nista ruzno,nego ono...zavodljiva1976:Master_Chief:Pa da,ko to ne radi taj nije bas cist u glavi... 8)Sako_samo_ne_ja:99% tinejdzera drka.
Ne bih ja to nazvala NIJE BAS CIST U GLAVI...,jednostavno,NIJE NAUCIO KAKO SE TO RADI.. :wink: (vaspitanje,sredina u kojoj zivi..).
Da nisam to radila(i jos uvek,ponekad..ops: ),nikada ne bih saznala sta je to sto MOZE DA ME NAPALI,KAKO I GDE..
8)
zavodljiva1976:Ne bih ja to nazvala NIJE BAS CIST U GLAVI...,jednostavno,NIJE NAUCIO KAKO SE TO RADI.. :wink: (vaspitanje,sredina u kojoj zivi..).
8)
NOclasic:A da li ste nekada posmatrali partnera ili partnerku kako sebe mazi i to istovremeno i vi radili. Lepa je igrica uzajamnog posmatranja. Barem meni!:wink:
Pronasla se moja babaMaster_Chief:Jel nam se to neko pronasao u mom predhodnom postu??Devilishgirl:Aj' ne loopaj..
NOclasic:A da li ste nekada posmatrali partnera ili partnerku kako sebe mazi i to istovremeno i vi radili. Lepa je igrica uzajamnog posmatranja. Barem meni!:wink:
He,he,he 8) stay cool!!Devilishgirl:Pronasla se moja babaMaster_Chief:Jel nam se to neko pronasao u mom predhodnom postu??Devilishgirl:Aj' ne loopaj..![]()
Ja sam skroz Okay,ali ti si mi nesto bleda u licu... :wink:Devilishgirl:Cool sam ja, a ti od toliko drkanja nemas nimalo krvi u mozguo'ladi malo..pazi zglobove.