Masturbacija – ovo niste znali?

'ja otkucao na google i našao na hr.forumu da kad to rade i plaču :hahaha:

zašto, ako je dobro za zdravlje ?

Pre vise godina mi se pozalila jedna prijateljica da je imala handjob u kolima sa jednim mojom prijateljam koji je bio dosta mladji od nje...

Prica: "Kada se priblizio kraj masazi, poceo je da place...Nisam znala da li da nastavim do kraja ili da ga ostavim tako upaljenog...Ti mi se nikada nije desilo ni sa jednim muskarcem!"

Pre vise godina mi se pozalila jedna prijateljica da je imala handjob u kolima sa jednim mojom prijateljam koji je bio dosta mladji od nje...

Prica: "Kada se priblizio kraj masazi, poceo je da place...Nisam znala da li da nastavim do kraja ili da ga ostavim tako upaljenog...Ti mi se nikada nije desilo ni sa jednim muskarcem!"

:rotf:
to kao oni miševi iz vica: jedu, a plaču :zcepanje:

'ja otkucao na google i našao na hr.forumu da kad to rade i plaču :hahaha:

zašto, ako je dobro za zdravlje ?

Ovi koji masturbiraju istovremeno plaču da lakše izmole oprost greha, jer katolička crkva u Rvata zabranjuje masturbaciju i ceni ju ko bludni greh. :mrgreen:

Doduše u božjim zapovedima masturbacija nije direktno spomenuta, ali kad crkva već ne osuđuje ubijanja, krađe, "zakonsku" pljačku države, laganje narodu u lice, obmanu.......bar su se isprsili po pitanju drkanja. :hahaha:

Back