Mastrubacija i vezbanje

Da sam vrhunski sportista verovatno bih bolje rezultate postizao kada imam redovan sex(tu racunam i masturbaciju) nego kada sam isfrustriran zbog nehebice. Tu ne racunam neke maratonske seanse vece pred vazan mec. Sto se tice rekreativaca, zasto bi uopste razmisljali o tome?

Da sam vrhunski sportista verovatno bih bolje rezultate postizao kada imam redovan sex(tu racunam i masturbaciju) nego kada sam isfrustriran zbog nehebice. Tu ne racunam neke maratonske seanse vece pred vazan mec. Sto se tice rekreativaca, zasto bi uopste razmisljali o tome?

Veoma prosto....Evo zasto - Znas kako razmisljaju klinci i kakve zakljucke donose - jedan drug mu je rekao da ce uz pomoc masturbacije da nabije 20 kilograma ciste misicne mase, a drugi drug mu je rekao da ce zbog masturbacije da smrsa 10 kila misica i decko je sada u nebranom grozdju sta treba da radi......

Veoma prosto....Evo zasto - Znas kako razmisljaju klinci i kakve zakljucke donose - jedan drug mu je rekao da ce uz pomoc masturbacije da nabije 20 kilograma ciste misicne mase, a drugi drug mu je rekao da ce zbog masturbacije da smrsa 10 kila misica i decko je sada u nebranom grozdju sta treba da radi......

Da se opusti i uziva u zivotu. Trebalo bi da nam rekreativo bavljenje sportom pomogne da se osecamo bolje. Fizicki i mentalno. Ako zivot podredi tome onda to pocne da ga opterecuje i moze da bude kontraproduktivno.

Odrekne se sexa(masturbacije) nabaci 20kg misica(to ne znaci da bi postigao slabije rezultate da se nije odrekao). U glavi stvori sliku da sport i sex ne idu zajedno. Onda mu pukne film digne ruke od sporta i ode u kafanu da juri zene i posle nekoliko godina ima jos 20kg sala na stomaku.

Poslednja izmena:

Hehe, nisam klinac, ovu temu sam otvorio jer sam zeleo da procitam misljenja vezbaca, jer svako ko trenira se barem jednom zapitao da li utice ili ne. Razlog treniranja treba da bude zdravlje i snaga, inace voleo bih da malo poradim na masi pa zato i pitam, voleo bih da cujem neki konkretan odgovor

to što pitaš (bezobrazne reči, fuj :roll:) je dobro kao način da se psihofizički zagreješ za rad vežbi, ali da ne ideš do kraja nego se samo malo naložiš, pa jedan deo vežbi, pa opet, pa drugi deo vežbi, itd...

naravno to samo kada vežbaš u privatnom okruženju. bilo bi glupo da u teretani trčkaš u wc, ili u parku na šipkama da igraš džepni bilijar :eek:

a da li ima efekta na masu/definiciju , 'bem li ga, zvuči mi glupo da se o tome uopšte razmišlja, i jedno i drugo (vežbanje i dr**nje) su aktivnosti koje se rade onda kada ti je dobro u životu, kada nisi bolestan, ni gladan, ni uplašen...mislim da nisu međusobno suprotstavljeni procesi.

Poslednja izmena:

Back