Дади
Poznat
- Poruka
- 8.502
Šta je potrebno, ako nemam stipendiju koliko bi me koštalo..ma bilo kakav savet bi mi dobro došao...inače završavam Pravni fakultet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
studiram po bolonji i potičem iz vojvodine...tačnije rodjen sam u Vršcu ali ne znam švapski...da li može neka varijanta na engleskom)
Treba pomoc
Imam diplomu, zavrsio sam fax 4 godine, i ovde sam u drugoj polovini doktorata (nadam se da nece da se oduzi).... zanima me, upisao bih PhD negde u Evropi, kako ide proces da mi oni 4 godine faxa priznaju kao master? Da li ima neka institucija kojoj treba da se obratim? Naravno, ovde sam zavrsio skolovanje po starom sistemu...
Zar je bitno koji
Zvao sam danas ministarstvo, navodno oni izdaju potvrdu.... poenta je da sam prihvacen od strane vise faxeva preko za PhD, ali imam nesporazume kod dobijanja grantova kako da im objasnim da je nama master ekvivalentan sa nekadasnjim 4 godine faxa...
Završila sam fakultet vezan za umetnost u Beogradu pre 3 godine, želela bih da upišem sada master iz dizajna negde u Evropi (London, Milano...) ali ne znam da li uopšte imam uslov za takvu vrstu mastera s obzirom da nemam iskustva iz dizajna? Da li neko zna koja je starosna granica za upisivanje mastera i koji je grad najbolji za master studije iz modnog dizajna?
Hvala puno
L.
Ima varijanta odes tamo ucis jezik pri univerzitetu dok ne postignes b2 nivo , uglavnom je godino i po dana sasvim dovoljno za tako nesto, polazes ispit za jezik a sve do tada si vanredno upisan . Kada polozis jezik prebacuju te na redovno i pocinjes sa studijama .![]()