MASTER STUDIJE

Ma moraju mu priznati kao deo doktorskih, to je slicno kao sa starim magistrima, priznali su im upravo to (treba jos da dorade tj. urade doktorsku disertaciju). Glupo bi bilo da neko ide jos godinu dana a da mu se apolutno nista od toga ne prizna!

Ja sam zavrsio fakultet(ekonomski u BG), a upisao sam ga 2000. godine. Po zakonu iz 2002. potrebno je imati prosek 9.00 da bi se upisao direktno na doktorske studije sa zavrsenim cetvorogodisnjim studijama(dakle bez mastera). A po starom zakonu od pre 2002. dovoljan je prosek 8.50. Ja imam 8.6 prosek i ispunjavam uslov po starom zakonu. E sad me interesuje koji mene zakon kaci ako sam upisao po starom a zavrsio po novom zakonu? MOLIM DA MI NEKO ODGOVORI AKO ZNA!
Naravno doktorske studije necu upisati na mom faxu jer ce mi verovatno traziti neke dodatne uslove(na to imaju pravo) npr. prosek 11.00 da sam zavrsio za 2 godine i sl. :)
Ali cu zato moci da se uguram na neki privatni fax. samo se pozovem na zakon i oni me prime. bas ih briga uzece pare.

Back