Master studije na FON-u

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Razmisljao sam to da upisem u oktobru, i to na smer elektronsko poslovanje, pa bih voleo da mi neko kaze kakav je prijemni,koliko je tesko upasti,koliko je prijava ispita i overa semestara i da li je istina da se prijava zavrsnog rada placa neke grdne pare?
U napred zahvalan, vas drugar Juzer. :heart::)

Konkretno mogu da ti kazem da je na smer elektronsko poslovanje i upravljanje sistemima prilicno zahtevno upasti ako nisi sa fona. Razlog je sto primaju svega 35 ljudi a medju isitovcima sa fona je prilicno popularan smer (takodje ako ispune odredjene uslove fonovci su oslobodjeni prijemnog sa max brojem poena) tako da treba se dobro spremiti. Jedina literatura ti je praktikum od nekih 300 strana koji mozes da skines sa njihovog sajta. Sam prijemni je specificniji u odnosu na ostale smerove jer imas zatvorena, na dopunjavanje i studiju slucaja da resavas za 60min koliko traje.

Pa znas kako, sva predavanja i vezbe pocinju od 18h zbog ljudi koji rade, tako da nema tu nista vanredno jer vecina predavanja i vezbi nije obavezna da bi polozio neki ispit. Negde prisustva nose odredjeni broj poena a na nekim predmetima ne, zavisi sta odabreres (imas 2 obavezna i 3 izborna predmeta na masteru) tako da ako bas ne mozes da dolazis raspitaj se i uzmi predmete kod kojih samo treba da izadjes na ispit. Ako te zanima jos nesto pitaj slobodno pa koliko znam pomocicu :)

Back