MASTER STUDIJE NA EKONOMSKOM FAKULTETU - REVIZIJA I RAČUNOVODSTVO

Pozdrav.. Ja trenutno zavrsavam 3. godinu eko. fakulteta u SU na smeru RR. Ja iskreno ne planiram master da upisujem 4. i 5. godinu iz nekoliko razloga: 1) prilicno je skupo (ukupno preko 230.000), 2) vec imam godinu dana radnog iskustva u racunovodstvu tako da cu pre da upisujem kurseve pri SRRS ili Komore, 3) 2 puta sam obnavljao 3. godinu tako da ne bih sebe da izlazem necemu sto ni sam ne znam kad bih zavrsio, s obzirom na tezinu ispita koji bi me cekali (Strategija, Analiza, Metodologija su dosta zahtevni), 4) Ne verujem da bi ti mnogo znacio taj master bas na ekonomskom fakultetu jer ima i dobrih alternativa za master (recimo privatni fax) uz koji bi mogla paralelno i da radis u struci

Nemoj toliko da se obazires na preporuke profesora kako je jako bitno da imate master, to je deo njihovog posla da navlace studente, iako master nije toliko vazan koliko oni govore...

Ali ne mogu da procenim kakva si osoba i da li si dala sve u roku, prosek koji ti je tako da ti proceni okolnosti da li vredi ili ne ...

to je od mene ukratko :)

Poslednja izmena:
Odluka je pala! Ipak ću pokušati, upisujem 5. godinu. Ja sam diplomirala prošle godine po starom programu. Nisam baš neki blistav student bila, ali... možda sada zablistam :) Što se tiče polaganja ispita za licencu ovlašćenog računovođe, polako. Za to treba tri godine iskustva u struci, a nadam se da ću ako završim master biti oslobođena dobrog dela ispita. Ko zna šta je pametnije?

Back