Master studije ispis

GandalfTheWhite

Početnik
Poruka
2
Cao svima,
Nadam se da nisam pogresio kategoriju...
Naime, prosle godine sam upisao master na FTNu u Novom Sadu kao samofinansirajuci student. Skolarina je 100.000, ali nisam bio u prilici da idem na nastavu (nikako) i odlucio da ne zelim da nastavim studije, ali da bih se ispisao, moram da platim celu skolarinu, a to je poprilicno velik iznos. Zanima me, zna li neko kakve ce biti posledice ako ostavim da to tako stoji, da ne uplacujem, niti se ispisem?
Hoce li neko praviti problem, jer ja nisam uopste ni isao na predavanja, ni polagao ispite.
Hvala unapred

Tako su ti rekli u studentskoj službi da moraš da platiš celi iznos?

Pošto si prošle godine upisao studije, trebao si da obnoviš godinu do 30.09.2018.

Pošto je prošao datum, verovatno ti je automatski prestao status studenta

Tako su ti rekli u studentskoj službi da moraš da platiš celi iznos?

Pošto si prošle godine upisao studije, trebao si da obnoviš godinu do 30.09.2018.

Pošto je prošao datum, verovatno ti je automatski prestao status studenta

Rekose da platim sve, i da, ako ne uplatim iznos do 31.10, da cu morati jos 6900 za novu godinu, te 2000 u januaru za letni semestar, tako da me izgleda jos uvek smatraju studentom... :D

Nađi ugovor koji si potpisao prošle godine prilikom upisa na master i vidi šta tamo piše o uslovima studiranja. Mislim da sam ja tako nešto potpisivao kada sam upisivao godinu na osnovnim studijama

Možda mogu i da te tuže ako nakon nekog vremena ne platiš a ako ikada odlučiš da završiš taj master, nećeš moći ponovo da se upišeš dok ne isplatiš stari dug

Back