Mast Zglobex

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Zaboli me kuk, ranije sam ga mazala Fastum gelom i ruskom vodom, ali sporije prolazi. Može Diklofenak jednom dnevno isto sporije prolazi.

Čula sam za Zglobex, ajde da probam i namažem , za čas prođe kao rukom odnet, pa drugi i treći put nema više bolova. I mom ocu bolelo rame, uvek se žalio a sad nekoliko puta ga namazao i evo kao novo rame. Koliko je ovaj lek delotvoran kad može da umine bol, ne bih da ga promovišem kao čudotvoran lek, sve zavisi od organizma i faze stepena oboljenja, nama ovo zaista pomoglo. Inače što ga lekari ne prepisuju?

I kakva su vaša iskustva sa Zglobex-om?

Poslednja izmena:
images

od ovog gela nema bolje za bolove

I kakva su vaša iskustva sa Zglobex-om?
jedno vreme-deda je pio i kapsule,i mazao mast.kaze da nema efekta.
a i pretpostavila sam,sve ono sto se tako napadno reklamira-ne vredi ni paru.

mene je stopalo bolelo,i samo sam 2x namazala starinski burov gel po preporuci apotekarke,koja mi je rekla da on nema konkurenciju.i jeste tako:bob:

Prijatelju, mene su kolena pocela boleti pre dva godine i odmah sam ga pocela koristiti... Sad su mi kao nova, nemam nikakve bolove.... E sad, kako kome - nismo svi i nije svaki organizam isti....

onda dobro sto ne rece odmah tako da ne ispadne zaebancija s ozbiljnim stvarima..mene bole laktovi nesto poslednje vreme pa se upitah da li bi pomoglo ali ne toliko dugo da se koristi

Back