Meni se Masiv Atack svidja, ali imam jedno veoma, recimo, opasno iskustvo sa njima. Ja volim Masive Atack, jer su tako cool i cestgo ih slusam i pevusim posebno Spying Glass, koja je moja autobiografska pesmica, jer me mnogi ljudi spijuniraju. A volim i Safe from Harm. Ja sam tako pustila Masive Atak i malo cistila prasinu u kuci. Yo inace, radi moja sluzavka, ali sam, eto i ja bila nesto inspirisana i tako praskom malo prasila, uz muziku ovog popularnog banda. Tada je dosao moj tadasnji decko. On je imao klemapave usi, ali ih je operisao. Ja sam tako briskala, kada sam osetil njega iza sebe kako mi se primakao i kako me je cvrsto uhvatio. Poceo je da me ljubi po vratu i da mi zadize suknjicu. Ja sam mu rekla: "Stani, bre, gde si navalio? Je l' ti to hoces seks sa mnom?" A on je rekao da hoce, a ja sam mu rekla, da sam i dalje nevina, kao sto sma bila i onog dana kada smos e smuvali. On mi je rekao: "A zasto si onda pustila Masive Atack? To svi znaju da je muzika za slow seks." Meni je bilo neprijatno, pa sam prebacila na Palmu. Sta mislite o tome?