Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Imaju saloni po Bg'u...koji rade extra usluge za extra placanje , nisam bio....al ortaci su mi pricali![]()
Imam ja u mom velnesu te masaze. Imas i ekstra usluge, ali to tvoji ortaci ne mogu da priuste.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju saloni po Bg'u...koji rade extra usluge za extra placanje , nisam bio....al ortaci su mi pricali![]()
Pa nie se ona od velicine uplasila nego od manijakaMajku mu...ako je bio toliko veliki da se istraumirala,mozda bi i ja mogla da uzmem neki kurTZ za masere i oprobam se u tom poslu
Jos da saznamo odakle ovom novinaru ovi detalji...![]()
Imam ja u mom velnesu te masaze. Imas i ekstra usluge, ali to tvoji ortaci ne mogu da priuste.![]()
Pa nie se ona od velicine uplasila nego od manijaka
Pa ova istraumirana se pofalila![]()
a šta se i ona traumira, ko da đok'u nije videla... a i nije je Džole napadao
Imam ja u mom velnesu te masaze. Imas i ekstra usluge, ali to tvoji ortaci ne mogu da priuste.![]()
profi maser me nije nikad masirao...
užasno sam golicljiva, i to mi deluje kao sam pakao...
a amteri...pa oni i treba da opipaju vise nego sto bi trebalo![]()
A ti si iz kojih krajeva? Pa ne znam bas...iznesi ponude pa cemo da vidimo dal ne moze da se priusti![]()
Svidja mi se nacin na koji razmisljas.
Mozemol' izaci na pićence?
![]()
Ako si ti taj sa avatra, mozda bismo mogli i ja i ti na picence, ali imam decka, mada to nista ne znaci.![]()
Ne mogu s tobom, ti si sovinista.
Jos treba da mi stavis otrova u piće...![]()
NIsam sovinistkinja, ja sam iskrena kosmopolistkinja, ali kao su musliman, hvala na iskrenosti. Od nase veze ne bi bilo nista.
Iz centra.
a šta se i ona traumira, ko da đok'u nije videla... a i nije je Džole napadao
Svi smo mi iz centra univerzuma...centar je sirok pojam....
Taman izreklamiraj velnes i preko neta...da dovuces jos musterija![]()
Zasto bi masaza ledja bila pakao?profi maser me nije nikad masirao...
užasno sam golicljiva, i to mi deluje kao sam pakao...
a amteri...pa oni i treba da opipaju vise nego sto bi trebalo![]()