Данијел Томић
Početnik
- Poruka
- 49
Јел неко зна неки програм вежбања за масу? Како треба да се храним кад вежбам масу? Како постићи овај изглед:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me vase mislje o ovom tekstu http://www.bodibilding.h1.ru/moso/Pocetnicka snaga i velicina.htm
Jel ko probao nesto slicno i jel ovo okej program?
Овај лик каже да и суплемети могу да узрокују нека оштећења и дефекте... јел то истина?
А шта мислиш о тестостерону? Он је исто јако добар за масу и набијање мишића али сам чуо да не ваља... Што се генетике тиче могу слободно да кажем да је на нивоу![]()
Kakav bre testosteron klinac ne uzimaj nista od anabolicko androgenih steroida..... Kada to pocnes da uzmes tvoj prirodni testosteron se vise ne luci i kada prestanes da uzimas , tvoj testosteron i dalje se ne luci i onda se polako pretvaras u jedno bice koje je pola musko pola zensko - rastu ti zenske grudi, testisi i penis se smanjuje, dobijas kruskoliki zenskast oblik, glas ti postaje tanak, pa ti vidi da li zelis da budes trandza ili normalan decak.
Ne znas osnovne stvari, ne znas kako se zoves, juce si prohodao a vec se tu nesto interesujes za debele teme i veeeeeoma rizicne stvari po zdravlje......jednostavno zaboravi tu opciju da postoji u zivotu.
Neko je pametan pa poslusa savet nekog kao sto sam ja, a neko je glup i naravno jbg mora da plati porez na glupost svojim zdravljem.
А шта мислиш о тестостерону? Он је исто јако добар за масу и набијање мишића али сам чуо да не ваља... Што се генетике тиче могу слободно да кажем да је на нивоу![]()
jeste malo brutalno receno, ali svako slovo![]()
I nikakva tvoja genetika nije na nivou., Ti sa ovog stanovista koliko ne znas i koliko je sve za tebe ovo novo, i ne mzoes da ocenis kakva je cija genetika a i ne znas sta uopste i znaci rec genetika.
Znanje ti se bazira na recima - "cuo sam ovo, cuo sam ono"
Nekad je bolje da se nista i ne cuje nego da covek nauci a ne da cuje..
Sa one slike koju si postavio da ti kazem da nikada neces biti onakav niti mozes pa treniao jos 500 godina. Nemas takvu genetiku i ne umes da uzimas steroide niti moze telo da ti izdrzi kao njemu - on ima ceo tim doktora koji vode racuna o njemu. KAo i svaki drugi pro BB.
Tako da ubrzano sazri, i pomiri se sa time da nikada neces takav biti, ne leti mnogo visoko, nego sebi odredi normlane ciljeve, i u skladu sa njim ZDRAVO IH DOSTIZI, A BEZ NEBULOZA DA POSTANES HE MAN ILI NOVI SVARCENEGER. Jednostavno neces moci nikad, a 99,9999999999999999% ces unistiti zdravlje.
OFF:kad budes poceo da ga uzimas postaces agresivan.
u tom periodu ces biti i seksualno disfunkcionalan..
OFF:
Samo malo da korigujem. Ovo prvo zavisi od količine, za tako nešto trebalo bi baš mnogo da se uzme (750-1000mg).
A za drugo je baš obrnuto.
Како постићи овај изглед: Pogledajte prilog 260712
To sam više zaključio iz nekih mojih zapažanja, znam dosta usera od 250 do 500mg/ned i niko nije agresivan. E sad, verovatno i sam tip hormona ima dosta uticaja na to pa ne znam koje sve kombinacije dovode do toga. Daleko od toga da to savetujem, samo to su neka moja zapažanja u razgovoru sa njima.zli je sve detaljno i lepo napisao..
ko ti kaze da bas ta kolicina uzetih testosterona izaziva agresiju?
svaka kolicina preko one koje telo samo proizvodi je previse..a zna se kakvo je njegovo dejstvo..kao u ostalom i dejstvo bilo kog drugog hormona..
imam poznanika koji je praskao dok je bio na testosteronu..
prosto nije bio svoj..za sve ucinjeno svojoj okolini se izvinjavao po prestanku uzimanja..
fizioloski, kaze da su mu po prestanku uzimanja testisi nestali..toliko su se smanjili..
o njegovom osecaju izduvane kese da ne pricam..
ja sam kao terapiju jednom dobila jaku dozu kortikosteroida u trajanju od pet dana..
godinu dana mi je trebalo da mi se telo vrati u normalno funkcionisanje i da opet budem svoja..o promeni psihe u smislu osecaja alise u zemlji cuda isto da ne pricam..
bilo, ne ponovilo se..
kad bi mi sada dr prepisali, iskoristila bih sve alternativne i druge opcije lecenja pre nego sto bih pristala na ponovljanje agonije.