МАСОВНЕ ДЕМОНСТРАЦИЈЕ У ЉУБЉАНИ, хехехе...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не чуди ме што они демонстрирају, већ ме чуди што ми не демонстрирамо и јако сам љута на тзв. опозицију,
што мирно седи у парламенту и ужива у посланичким привилегијама, а за своје бираче не брине! Срамота! :evil:

Ljuta si na Radikale?

Нису Радикали једина опозиција у парламенту. Сви опозициони посланици су дужни да се понашају опозиционо, односно да барем покушавају да испуне своја предизборна обећања, на основу којих су изабрани у парламент, а не да седе задовољни својим платама и привилегијама и ту и тамо фингирају неки вербални сукоб у парламенту... А после на паузи се клибере са колегама из "противничког табора", док се ми овде по форумима свађамо к'о последњи дебили...

Нису Радикали једина опозиција у парламенту. Сви опозициони посланици су дужни да се понашају опозиционо, односно да барем покушавају да испуне своја предизборна обећања, на основу којих су изабрани у парламент, а не да седе задовољни својим платама и привилегијама и ту и тамо фингирају неки вербални сукоб у парламенту... А после на паузи се клибере са колегама из "противничког табора", док се ми овде по форумима свађамо к'о последњи дебили...

Trebalo bi da budemo zadovoljni sadašnjom opozicijom, mislim da odavno nismo imali bolju.( mislim na sve)

Trebalo bi da budemo zadovoljni sadašnjom opozicijom, mislim da odavno nismo imali bolju.( mislim na sve)

Како да будем задовољна? Економска ситуација је очајна, много њих је незапослено, цене расту, корупција
у свим сегментима друштва од школства, до здравства, криминал у порасту, свакодневна убиства и то сад
више нису убиства у мафији, већ страдавају целе породице, зезају нас око Косова, Хага... и уместо да су константне демонстрације и протести, опозиција - ћути!!!
Једва су били направили оне протесте кад је Шешељ штрајковао глађу и то само зато што је био огроман
притисак чланова, симпатизера и грађана....

Како да будем задовољна? Економска ситуација је очајна, много њих је незапослено, цене расту, корупција
у свим сегментима друштва од школства, до здравства, криминал у порасту, свакодневна убиства и то сад
више нису убиства у мафији, већ страдавају целе породице, зезају нас око Косова, Хага... и уместо да су константне демонстрације и протести, опозиција - ћути!!!
Једва су били направили оне протесте кад је Шешељ штрајковао глађу и то само зато што је био огроман

Naoružaj se...strpljenjem i čekaj pogodan trenutak a rešenje će doći. Sve gore navedeno je krivica vlasti a opozicija ne ćuti samo nije dovoljno glasna, međutim kad ponestane glasa koristi...ono što ti je prvo pri ruci. Došli su na "buldožeru" ( u pitanju je bio traktor) otići će ... ko zna u čemu. U međuvremenu snađi se sa ovim što imaš.

trebalo ti je pola veka da shvatish, da su oni na dva prsta :D

Naoružaj se...strpljenjem i čekaj pogodan trenutak a rešenje će doći. Sve gore navedeno je krivica vlasti a opozicija ne ćuti samo nije dovoljno glasna, međutim kad ponestane glasa koristi...ono što ti je prvo pri ruci. Došli su na "buldožeru" ( u pitanju je bio traktor) otići će ... ko zna u čemu. U međuvremenu snađi se sa ovim što imaš.

Потпуно ми је јасно да је за све наведено крива власт, али замисли да је којим случајем обрнута ситуација, да су ови власт, а они опозиција, како би било?!

Биле би готово свкодневне демонстрације и протести, не би се задовољавали понеком репликом са скупштинске говорнице и понеком ТВ причаоницом...

Жути би "таласали" константно, лепили плакате, организовали студенте, ангажовали глумце и спортисте, блокирали саобраћај (мада је саобраћај у Београду и овако у блокади) итд.

Па и то око већ поменутог искамченог јединог протеста за Шешеља, уместо да се ишло пред зграду Владе Србије и уопште ишло кроз цео град, све је одржано испред Америчке амбасаде...:?

Pa i da jeste - šta onda ?

Svako od "svojih" očekuje ono zbog čega glasa za njih. Ako to ne rade - popušiće ... pa i radikali.

Ko tebe šta pita?

Како се то обраћаш људима?! :evil:

Ко је тебе шта питао и ко се теби обратио, па си ме страртовао са питањем!

Tako je kolega , ja sam cuo iz pouzdanh izvora se u pojedinim zabacenim delovima Slovenije vec pojavio i kanibalizam usled sveopste gladi izazvane retroaktivnim posledicama sankcija koje smo im uveli pre 18 godina

sunce ti hebem, sad preteruješ:grin:
koji su to zabačeni delovi?:grin::grin::grin::grin:
kad kod njih važi zabrana da se deci ne kupuju bubnjevi za poklon, babe iz Graca ne mogu da spavaju
2006050315241286-61-122-226-300.jpg

iz prve ruke a?
i jedan prijatelj doda ovo, prijatelj prijatelja ono, i eto ti "cinjenice"...

Зашто тако багателишеш?

Није то никкаво "рекла-казала", како ти безобразно инсинуираш. Него најозбиљнији разговори, са озбиљним људима, несклоним било каквим трачарењима.

Ја се с таквим типовима, склоним трачевима не дружим.

Напротив. Презирем такве, и клоним их се.

Према томе, моје информације су озбиљне и веродостојне.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back