MASOVNA TUČA U SARAJEVU: Slovenci isprovocirali Manijake uzvicima Nož, žica, Srebreni

Ne, nisam ja glup nego si ti nešto načuo neku priču, a ja već znam koju, i sad je nesto spominjes, sto nema veze ni sa mnom ni sa Bosancima. ;)

Kad smo već kod toga, ni ćoravog Žareta nije bilo na Koševu 2004.godine. Možda je i bolje, mudzahidi vole ljudima oči vaditi. :)

cega se pametan stidi time se budala ponosi...
nebitno,kada dodjete na taj nivo,da igrate sa Zvezdom ili Partizanom,videcu te na tribini,znam...:mrgreen:
samo ne znam kojoj! :lol:

[Ne_Vazim_Se];22390068:
nachi molim da se obrati paznja na 0:23, ovaj lik u plavoj majici baja shto je iznapucavao ovog baliju u zid, i kolega shto ulece kikovima, koji majstori :mrgreen:

realno, prebili su vas ovde.

Kako ne razumijes da je ovaj decko u plavoj majici Bosanac ? :)

Ovi drugi su janezi, ovo pred kraj klipa su otišli na drugu stranu ulice, gdje ih je policija potrpala u dzipove i odvezla.
Ovo je kad su cekali da ih policija odvede.

120724039.11_mn.jpg

120724039.18_mn.jpg

Pre svega,nije niko dobio po labrnji !
Osim onog jednog što je pokvario drvenu stolicu.
Nema fajta....
2x bilo napred - nazad !
Obična čarka....
E,sad što ti vidiš Bosance sa isukanim sabljama i na belim konjima,
hurmašice bejahu preslatke !

:cepanje::cepanje::cepanje:

Ma sta mi kažeš, 5 Bosanaca izmarisalo 30 janeza. :lol:
Zato su i pobjegli ovamo iza ćoška janezi.Ovaj dečko moli drotove "Pustite nas da ih ubijemo", a drotovi štite janeze. :dash:

Буразер ми живи у Марибору и каже да је шачица Словенаца испребијала трипут више балија. :hahaha: Каже да су вас напи..кали у рођеном граду. :super:

Vidi ti đavla !?
Tvrđi ovi hibridni Bosanci od autentičnih !
Pravda za autentične !

"Horde zla" i "Manijaci" poslali poruku navijačima Levskog !!

Svoj dolazak potvrdili su i Extremi iz Novog Pazara, Red Army...

Moguć i dolazak navijača Dynama Dresdena, sa kojim "Horde zla" imaju bratske veze.
Ko se imalo razumije u navijače i fudbal, zna da su Drezdenovci najveći nacisti u Njemačkoj, pa da vidimo te naciste u pokušaju iz Bugarske. ;)

Poslednja izmena:

Moguć i dolazak navijača Dynama Dresdena, sa kojim "Horde zla" imaju bratske veze.
Ko se imalo razumije u navijače i fudbal, zna da su Drezdenovci najveći nacisti u Njemačkoj, pa da vidimo te naciste u pokušaju iz Bugarske. ;)

we waiting....tarzanski engleski :lol:

ček poibratimi ste sa nacistima, a smetaju ti drugi nacisti? :lol:

To ti je odgovor da laprdate preko interneta, a niste imali petlje doći u Sarajevo 2004.godine. Naravno ne mislim na tebe kad kažem "vi", nego na ove funjare od delija i grobara. Što se tiče tebe, ti si najobičniji miš.

Nije valjda da su se strasni grobari i delije prepale da će ih Mudzahidi osunetiti. :lol: :rotf:

Ma nemoj da jedeš gomna. Bilo je naših navijača na vašem usranom stadionu praznoglavče. Važno da si ti skupio paukova moodašca pa si došao u BG na istoimenu utakmicu. Stoga ne s.eri. Samo ne znam koliko vas je imalo prste posle utakmice.

Koje su navijači Zvezde nalupali kao majmune u sred Drezdena čini mi se 1991. godine. Čime se vi hvalite magarci praznoglavi.

Back