Gost 378288
Ističe se
- Poruka
- 2.306
Да ли мислиш да је лак живот након што убијеш човека? Иако је ,,оправдано"?
Како коме.
Што би рекао Ниче (вероватно после читања Раскољникова): „Грижа савести је знак да карактер није дорастао делу.”
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boner bi u američkom žargonu bila napeta kita.A masked teenager tried to rob a 67-year-old man in the woods, he was boned
Мито, гугл превод наслова![]()
Поскврнусмо му наслов темеBoner bi u američkom žargonu bila napeta kita.
Naslov teme trebao bi glasiti: "Maskirani tinejdžer pokušao da opljačka 67-godišnjeg muškarca u šumi, ovaj ga nabio na kur*ac."
Па не, ја сам била жртва оружане пљачке.Drugacije razmisljas kada neko uperi oruzje u tebe.
Oboje ste u pravu.Ја мислим да има.
Ma da, trebalo je da mu da pare. Zene...Знам и не допада ми се. Одговор насиљем на насиље рађа ново насиље.
Ja bi isto samo izvukao novčanik, pa čak i da sam u tom trenutku naoružan.Па не, ја сам била жртва оружане пљачке.
Зато имам неко искуство. Била сам смирена иако су обојица имала пиштоље.
Чак су ме полицајци питали зашто нисам вриштала![]()
ЗнамJa bi isto samo izvukao novčanik, pa čak i da sam u tom trenutku naoružan.
Nije pametno vaditi pištolj na pištolj koji je već u tebe uperen, a i za onih kukavnih 20 eura koje trenutno slučajno imam u novčaniku, a najčešće nekoliko centi, zbog toga što sve plaćam karticom, ne bi se dovodio u situaciju da nekoga imam na duši, pa da je osoba tamnije boje kože milijun puta.
Ovakvima oduzeti pravo glasa.Мислим да бих увек пре пустила да будем опљачкана, можда чак и физички повређена, па и убијена него да ја икоме одузмем живот.
Одјеби.Ок?Ovakvima oduzeti pravo glasa.
Vidis opet coveku nije bilo svejedno sta je uradio.Tesko ce mu biti da preboli to.Nije svejedno ubiti dete,a kako je mogao znati.Vilijams je preminuo na licu mesta. Pronađen je sa pištoljem, maskom i pola tuceta mobilnih telefona na sebi. Prema Delco Times-u, pucnjava je proglašena „opravdanom“ nakon što je utvrđeno da je nameravana žrtva pljačke bila „posednik dozvole za prikriveno oružje“ bez prethodnog krivičnog dosijea. Iako je u početku odveden u lokalnu bolnicu sa bolovima u grudima nakon incidenta, navodno se potpuno oporavio. S obzirom da je pucnjava proglašena odgovarajućim činom samoodbrane, nije se suočio ni sa kakvim optužbama.
Nije pametno vaditi pištolj na pištolj koji je već u tebe uperen, a i za onih kukavnih 20 eura koje trenutno slučajno imam u novčaniku, a najčešće nekoliko centi, zbog toga što sve plaćam karticom, ne bi se dovodio u situaciju da nekoga imam na duši, pa da je osoba tamnije boje kože milijun puta.
ti bi radije d nego t?Maskirani tinejdžer pokušao da opljačka 67-godišnjeg muškarca u šumi, otkoštalo ga
Мито,провери ово у србском речнику![]()
ovde je u pitanju samoodbranaЗнам и не допада ми се. Одговор насиљем на насиље рађа ново насиље.
Gde da vrištiš da se uspaniče i počnu da pucaju? Ti panduri su baš suprotno od pametni.Па не, ја сам била жртва оружане пљачке.
Зато имам неко искуство. Била сам смирена иако су обојица имала пиштоље.
Чак су ме полицајци питали зашто нисам вриштала![]()