Guitar_Thrill
Aktivan član
- Poruka
- 1.821
ja idem kao Che naravno, bradu i kosu imam, beretku i petokraku imam...prava ********* 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam odustala od maskembala kada sam shvatila da bih morala da orobim neki muzej da bi dosla do nacisticke kape. Plan je bio...Bela kosuljice, crvena kravata, maslinasto zeleni mini, carape sa podvezicama, cokule, na desnoj ruci svastika i kapa...Naravno kad se uz to doda plava kosa dobije se prava arijevka...E sad sve to imam al kapu ne....A onda sam cula da je u isti dan u SKCu Saht...I definitivno sam odustala...![]()
Da li idete i u sta ce te se maskirati...Ili koji je vas omiljeni heroj?
kukaca i ostalo...a meni rece d nosis bele pertle jer su ti crvene na pranju![]()
Ovaj Maskenbal je jedna od najboljih zurki u Beogradu ( a i u Srbiji ) koja se organizuje cinimi se zadnjih 40 godina !
Ja sam nekim ljudima iz organizacije predlagao da zabrane ulaz nenamaskiranim licima - jer se ranijih godina dogadjalo da bude samo jedna cetvrtina maskirana . Uopste mi se nesvidja takva atmosfera - ono dosjes na maskenbal gde skoro da i nema namaskiranih . A sto ljudi uopste i idu na maskenbal ? Pa stos i zezanje jeste upravo u tome da se namaskiras i da dosjes na zurku . To je kao kada bi namaskiran dosao na obicno vece nekog kulba ...
Prosle godine je bilo mnooogo dobro i naravno ove godine su prodali sve ulaznice i vise nema ... A ja se setio maskenbala kad su vec sve bile rasprodate .
Inace iskreno sam hteo da se maskiram u Hitlera ! Keve mi ... mngo bi dobro zezanje bilo - a mozda bi se i neki skins primio da me ...![]()
e moja draga Branislava...u nedostatku kvaliteta se oslanjam na kvantitet...znas ti za kime ja patim...joooj da je opet imam...ma koje zelenokose pankeruse bre.sve bih ja to oterao..u zamenu za nju
samo majusni znak da mi da....