Maske nasuprot skafanderima

Ne postoje suštinska neslaganja među naučnicima.

Međutim, postoji ono čuveno "pravilo 4%" koje važi za sve grupe ljudi, pa i za naučnike, lekare, inženjere, političare, stanare iz jednog ulaza, sveštenike, itd. Za bilo koju grupu ljudi.

To pravilo glasi da su 4% ljudi totalni imbecili.

Dakle, imaš ti i naučnike koji tvrde da je zemlja ravna, ali oni upadaju u onih 4% imbecila. Imaš lekare koji tvrde da placebo leči i da virusi ne postoje, to su oni iz te grupe od 4% imbecila.

Kad god kažeš "moji naučnici", razmisli dobro da li ih ima više od 4%.
Pa eto, ti spadaš onda u tu 4% grupu :mrgreen:

niko i ne negira da je korona vestacki izazvana..
to jos nije ni potvdjeno ni demnatovano.

ovde pricamo o drugim stvarima
20201105_192019.jpg

Pa poznati "stručnjak" tvrdi ovako.👆

ako zelis da se zastitis da ne dobijes virus nosi vizir

Znaci ili vizir i maska ili samo maska.

Slazem se za nosenje maski

Poznajem naučni metod

Oni udaraju samo na ove koji ne znaju naučni metod.

Ja u porodici imam lekare

Morate ostaviti meso. Ishrana svezim vocem i povrcem ne pruza mogucnost gripu da pravi problem. Ili, ako se i desi grip, bude retka pojava, jednom na nekoliko godina koji se cak i tada prilikom javljanja moze suzbiti belim lukom i drugim biljnim kulturama.

ne kapiram zasto se o istoj stvari prica vec milion puta..ne razumem da jos postoje ljudi koji nisu shvatili kako ovo funkcionise.

maske ne stite od virusa..od virusa stiti vizir.
ako zelis da se zastitis da ne dobijes virus nosi vizir..imas da ga kupis u svakoj apoteci
ja sam jedan dobio od firme gde radim.

maske stite da ne preneses virus..znaci ako imas u sebi virus ali si asimptomatski bolesnik i zato nemas nikakve tegobe ti i dalje raznosis virus i mozes da zarazis ljude oko sebe i da nisi svestan.
zato se nose maske..

znaci maske sprecavaju da se prenese virus a ne da se dobije virus..

i da..dva metra odstojanje je kad ne nosis masku a ne kad je nosis.
A kako to vizir stiti ako su virusi svuda u vazduhu koji se udise,kapiram da stite ako ti neko kine u facu ali to se vrv nece desiti u 2 zivota,sad si ti shvatio kako to funkcionise i obuci ces skafander a onda ces se zaraziti preko vode ili pakovanja cipsa iz prodavnice

Poslednja izmena:
Ima mnogo lekara sa drugacijim pogledom na celu situaciju i nekim detaljima koji drugi ne pricaju pa onda argument "pricali su mi lekari" vise ne vredi nista.
Slažem se, ali ako imaju drugačije poglede to znači da ne znaju mnogo o ovom virusu, što su i naglašavali više puta. A ovo što sam napisala da mi je rečeno da se virus ponaša čudno u organizmu je nešto oko čega se većina slaže.

A kako to vizir stiti ako su virusi svuda u vazduhu koji se udise,kapiram da stite ako ti neko kine u facu ali to se vrv nece desiti u 2 zivota,sad si ti shvatio kako to funkcionise i obuci ces skafander a onda ces se zaraziti preko vode ili pakovanja cipsa iz prodavnice
da..jeste najbolja kombincija vizir + maska
ali vizir recimo sprecava da dodrines lice sto kazu da je jedan od najvecih nacina prenosenja

Morate ostaviti meso. Ishrana svezim vocem i povrcem ne pruza mogucnost gripu da pravi problem. Ili, ako se i desi grip, bude retka pojava, jednom na nekoliko godina koji se cak i tada prilikom javljanja moze suzbiti belim lukom i drugim biljnim kulturama.
brate ja isto tako suzbijam pljeskavicama :mrgreen:

salu na stranu..ne treba preterivati niucemu..balansirana ishrana je nahbolja..znaci i ovo sta ti kazes i ovo sta ja kazem..meso :D

znas kako bata stojkovic kaze u varljivom letu

Јebе te statistika.

Indija je zemlja koja ima više vegetarijanaca nego ostatak sveta zajedno. 500 miliona, kažu. Pritom, druga je na svetu po broju zaraženih COVID virusom.

R.V. Asokan, secretary general of the Indian Medical Association, told AFP that there is "absolutely no truth" in the claim that vegas can't contract COVID virus. "There is no medical evidence that non-vegetarian food is in any way related to COVID-19 death susceptibility," he said.

Nešto se ne slaže u toj tvojoj debilnoj teoriji, Kamiša.

ne kapiram zasto se o istoj stvari prica vec milion puta..ne razumem da jos postoje ljudi koji nisu shvatili kako ovo funkcionise.

maske ne stite od virusa..od virusa stiti vizir.
ako zelis da se zastitis da ne dobijes virus nosi vizir..imas da ga kupis u svakoj apoteci
ja sam jedan dobio od firme gde radim.

maske stite da ne preneses virus..znaci ako imas u sebi virus ali si asimptomatski bolesnik i zato nemas nikakve tegobe ti i dalje raznosis virus i mozes da zarazis ljude oko sebe i da nisi svestan.
zato se nose maske..

znaci maske sprecavaju da se prenese virus a ne da se dobije virus..

i da..dva metra odstojanje je kad ne nosis masku a ne kad je nosis.
Najzad neko ko razume da maske trebaju nositi zaraženi a ne zdravi, zato što maska sprečava da virus širiš, ali te od njega ne čuva.
To izgleda u ovoj zemlji nikom da dođe i d.upeta u glavu. I nikad i neće.

Najzad neko ko razume da maske trebaju nositi zaraženi a ne zdravi, zato što maska sprečava da virus širiš, ali te od njega ne čuva.
To izgleda u ovoj zemlji nikom da dođe i d.upeta u glavu. I nikad i neće.
Pa ti prva govoris da ne treba da ih nosi niko?
Problemnje sto ima podosta ljudi koji i ne znaju da su zarazeni.Sto ima ljudi koji isto kao i ti smatraju da je sve ovo laz i pored simptoma nemaju nameru da se odvoje od ljudi i odbijaju da nose maske.
Takvi su problem.
A svejedno maska kao takva delimicno stiti i zdravog coveka, neka je i 20% to je preko 200 hiljada umrlih manje do sada.

Back