Masinski pa na ETF.

• Začetnik teme Začetnik teme 7400
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

7400

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima :) . Vec sam postavio pitanje na forumu ETF-a ali niko nije mogao da mi pomogne pa cu da paste ovde.

Ove godine nisam upao na ETF, i upisao sam masinski fakultet.E sad ideja da cu mozda jednog dana biti masinski inzenjer mi uopste ne zvuci lose, mogu sebe da vidim u toj struci.Ali ipak volim elektrotehniku i hardverski deo racunarstva. :)

Pa je moja ideja bila da ostanem prvu godinu na masinskom i sledece godine polazem opet prijemni na ETF-u, i ako dobro uradim, upisem.Znam da oni koji ne upisu nista posle srednje i pauziraju jednu godinu mogu da polazu sledece bez problema i rangiraju se sa svima ostalima ravnopravno.Da li cu ja mozda imati nekih problema posto sam na budzetu na masinskom?
Pitam ovo jer su mi originali svedocanstava i diploma ostali kod njih i mocu cu da ih samo uzmem na revers, i koliko sam shvatio lupice na poledjini pecat i napisace da studiram masinski, pa ne znam u kom trenutku ce se zahtevati od mene da se ispisem sa masinskog, pre polaganja prijemnog ili tokom upisa?.

Dakle bilo kaka informacija je dobro dosla :)

Back