Masina za susenje vesa

I sad - treba da kupim u USA masinu od 2000 necega, da bi mi duze trajala?

Ne, ja sam u Nemackoj i Miele je Nemacki proizvodjac. Mislim da ih ima i u Srbiji, one se ne proizvode u Kini kao sve ostale iz Bosch Grupe(Simens, Constructa, Liebherr, Bosch...) vec iskljucivo u Nemackoj:D
Da, kupi obavezno odvojeno samo za susenje, manje pokvarljiva i susi odlicno.

ps. Ne kosta dve, nego se moze naci i za manje od hiljadu €.

Ne, ja sam u Nemackoj i Miele je Nemacki proizvodjac. Mislim da ih ima i u Srbiji, one se ne proizvode u Kini kao sve ostale iz Bosch Grupe(Simens, Constructa, Liebherr, Bosch...) vec iskljucivo u Nemackoj:D
Da, kupi obavezno odvojeno samo za susenje, manje pokvarljiva i susi odlicno.

ps. Ne kosta dve, nego se moze naci i za manje od hiljadu €.

To je zato sto nemacki radnik trazi 3k e platu.

Ja sam apsolutno za odvojene mašine, naročito ako je veća porodica.
Dok se druga tura pere ona prva se već suši a ne kao kod mašina 2 u1 - moraš sačekati da se sve opere i osuši, pa tek onda stavljati sledeće.
Druga stvar je da bi kapacitet sušilice trebalo da bude za kilo-dve veći nego mašine za pranje, onda veš nije naguran i ne izgužva se.
I voda koja se izbacuje iz kondenzatora je korisna, to je mekana vodica, kao stvorena za sipanje u peglu.
Od kako sam nabavila sušilicu ja više AMA BAŠ NIŠTA ne sušim napolju, jer je ovako i lakše i brže i čistije (znate ono kad se zimi 5 dana suši napolju pa se sav smog i prljavština uvuku u veš...) a i veš je makan kao duša.

I sad - treba da kupim u USA masinu od 2000 necega, da bi mi duze trajala?

Ako uspes negde da ubodes masinu koja je radjena za USA trziste slobodno je kupi jer su one brutalne. Ako se nevaram negde imas one carinske prodavnice pa bi tu trebalo da ih nadjes. Moja sestra ima Bosch-ovu masinu za ves (nista posebno - cak sta vise bila je i jedna od jeftinijih kad ju je uzimala) i dok sam kod nje prao beli ves uvek mi je bio beo ko sneg, a i sad kad uporedim beli ves opran kod nje i opran kod mene u nekoj skblj masini razlika je ko nebi i zemlja (a oboje koristimo isti prasak - Tide). . . Jeste da moze da kosta ali zato vrede svih novaca. . .
Inace generalno, zemlja porekla ne igra toliku ulogu u kvalitetu proizvoda koliko trziste na kome je taj isti proizvod predvidjen da se prodaje. Ona roba sto se prodaje u Nemackoj, zapadnoj EU i USA ima daleko bolji kvalitet od one robe sto se prodaje u ostatku sveta, tako da ako mozes tu nesto da izbunaris izbunari to ti vredi, a ako ne onda gledaj zemlju porekla pa sta ubodes. . .

imam miele masinu za susenje, super mi je radila, ali danas neki problem.. Da li neko zna mozda sta moze da bude ako ne prihvata program? Kada je ukljucim sijaju lampice kao i do sad, ali kad okrenem krug na program ne daje mi znak za start da pritegnem.. Ne reaguje visenista. Hvala unapred!

Back