mašina za pranje veša

• Začetnik teme Začetnik teme greba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam trosed vec klik-klak lezaj, koji na sebi ima fabricki prekrivac koji se skida i pere u masini, preko njega stavljam malo lepsi prekrivac koji se takodje pere i na kraju posteljinu za spavanje. Nikad ne bih kupio namestaj od materijala koji ne moze da se ocisti.

Ruke se ne peru da bi se ubile bakterije te zato i nije potrebna voda na 90 stepeni, vec da bi se fizicki skinule sa ruku. Ako hoces da pobijes bakterije za to ti treba neko od sredstava za suvo pranje ruku, ona ubijaju bakterije.
i sta mislis da pobijes sve bakterije time sto operes sapunom ili nekom hemikalijom
poenta mog pitanja nije bila da mi pricas sta imas od namestaja, nego nesto sasvim drugo....al nije ni bitno....nema mesta ubedjivanju, svako neka radi sta mu prija i godi....ja napisah sta je i kako stvarno a sta je zabluda, no dobro ljudski rod pliva u mnogim zabludama podstanutim neznanjem tako da je ovo samo kap u moru
tvoj zivot tvoja stvar, ja sam iz dobre namere napisala savet....sve ostalo je nebitno

Ima tih Miele i u Srbiji. Objašnjavao je meni neko da treba da kupim za sudove, jer bolje nema. Ali, malo je skupa za moje prihode. :sad2:

fyeq1h.jpg

uzas
al dobro svaka roba ima svog kupca
ko moze i oce smao napred njegova stvar
al nekako cinjenica je da bespotrebno mnogo jer isti kvalitet ima i za manje para

al mogu da razumem da se za neku masinu bilo kakvu, aparat, sta god, nesto sto radi neku radnju, pomaze u zivotu, da velika para....al za solju necu i ne mogu :lol: a namerno poredim s obizirom na potrebnost masine u odnosu na solju.....

i sta mislis da pobijes sve bakterije time sto operes sapunom ili nekom hemikalijom
poenta mog pitanja nije bila da mi pricas sta imas od namestaja, nego nesto sasvim drugo....al nije ni bitno....nema mesta ubedjivanju, svako neka radi sta mu prija i godi....ja napisah sta je i kako stvarno a sta je zabluda, no dobro ljudski rod pliva u mnogim zabludama podstanutim neznanjem tako da je ovo samo kap u moru
tvoj zivot tvoja stvar, ja sam iz dobre namere napisala savet....sve ostalo je nebitno

Shvatam ja da si htela da izvrgnes ruglu cinjenice, a da svoje zablude istaknes kao dobar savet iako je sve samo ne to. Bar malo se informisi pa onda napisi nesto.

Shvatam ja da si htela da izvrgnes ruglu cinjenice, a da svoje zablude istaknes kao dobar savet iako je sve samo ne to. Bar malo se informisi pa onda napisi nesto.

:lol: simpaticno
ako sam ja u zabludi moraces da posetis vise profesora po svetu koji su napisali knjige iz bakteriologije, virusologije pa da im objasnis kad bolje znas od njih, oni debili nista ne znaju
mozes i kod ovih domacih ako te mrzi preko okeana, iako nasi prepisuju od stranih, al nema veze, kazi im da su pogresno prepisali, predavali i ispitivali....prosvetli nas sve molim te

Ајде за беле ствари (постељина, пешкири, крпе) и да разумем да се пере на деведесет степени али за обојене је лудост све преко 40.

sad ce ovi higijenicari da ti objasne da si prljavusa
jer po njihovoj logici ako peres belo na 90 a sareno na 40 to znaci da ce po automatizmu one bakterije koje su na sarenom poslusno da se samoubiju na 40 jer ti si revnosno pustala belo na 90
mislim logicno zar ne :lol:

- - - - - - - - - -

Nema potrebe kad si nam ti lepo objasnila zasto ne treba odrzavati higijenu. Samo tako nastavi.

ne vredi s ljudima lepo....evo dokaza
opusteno
putuj igumane :cao:

sad ce ovi higijenicari da ti objasne da si prljavusa
jer po njihovoj logici ako peres belo na 90 a sareno na 40 to znaci da ce po automatizmu one bakterije koje su na sarenom poslusno da se samoubiju na 40 jer ti si revnosno pustala belo na 90
mislim logicno zar ne :lol:

Ма цела та прича о убијању бактерија ми је крајње смешна. Људи који се редовно перу, бацају у машину практично чисте ствари.

И посебно волим кад мушкарци на форуму изигравају велике хигијеничаре, убило се.

Poslednja izmena od moderatora:
Ма цела та прича о убијању бактерија ми је крајње смешна. Људи који се редовно перу, бацају у машину практично чисте ствари.

И посебно волим кад мушкарци на форуму изигравају велике хигијеничаре, убило се.

sta reci, zivimo u svetu gde je sasvim normalna reklama da tecnost za ispiranje usta ubija 99 posto bakterija i to se obelezava kao nesto pozeljno i pozitivno
niti on ubija 99 posto bakterija, niti je to moguce....mislim jeste moguce ali ne bi ti ostalo nista od usta :lol:
al sta ja znam ovako strokava :aha:

sta reci, zivimo u svetu gde je sasvim normalna reklama da tecnost za ispiranje usta ubija 99 posto bakterija i to se obelezava kao nesto pozeljno i pozitivno
niti on ubija 99 posto bakterija, niti je to moguce....mislim jeste moguce ali ne bi ti ostalo nista od usta :lol:
al sta ja znam ovako strokava :aha:

Моји родитељи су стоматолози у пензији и никад нису користили никакву водицу за испирање. Зубни конац је много битнији, ако ћемо већ да ситничаримо.

Него, знам ја у чему је ствар - лакше је збућкати него опрати четкицом.

Моји родитељи су стоматолози у пензији и никад нису користили никакву водицу за испирање. Зубни конац је много битнији, ако ћемо већ да ситничаримо.

Него, знам ја у чему је ствар - лакше је збућкати него опрати четкицом.

ma sve to funkcionise po principu dobrog marketinga i sindrom ovce....ljudi vole da blenu da ne znaju nista i da upijaju sve sto cuju a da predhodno ne provere tacnost informacije
ne moze se znati sve normalno, ali mozes da se potrudis da razumes i tu je samo stvar volje nista drugo
nego navela sam taj primer za vodicu, jedan u milion kad smo vec kod nevidljivih drugara, kako je lako manipulisati masom

pojedinci su pametni i ima ih malo...masa je tupava u proseku

:think: uzela sam nedavno gorenje zbog 5 godina garancije i servisa....1000 obrtaja, eko pranje, anitalergijsko, mnostvo korisnih programa: kratko pranje od 17 min na 30 stepeni (idealno za cebad, pokrivace, patike, osvezenje vesa)....i cetrifugu do 1000 obrtaja....uzela sam 6.5 kg, uzani model, velika vrata i platila nepunih 30 000 din.....odlicno pere i jako dobro cedi....videcemo trajnost.....

koji je model? jel do sad sve u redu s njom?

Back