Mašina za pranje ljudi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.778
Koncept mašine za pranje ljudi nije nov. Na sajmu u Osaki 1970. japanski elektronski gigant Sanio Electric predstavio je svoju „Ultrazvučnu kupku“, mašinu za pranje ljudi koja je čistila, masirala i sušila putnike u potpuno automatizovanom ciklusu od 15 minuta.

Koncept nikada nije postao komercijalni proizvod, ali sada još jedna japanska tehnološka kompanija želi da pokuša, obećavajući da će isporučiti modernu verziju mašine za pranje ljudi do 2025.

1666628399527.png

ona sa uduvavanjem?
Znaš ti koja tema je neprevaziđena :lol:

Moj Zoki oće da ja njemu perem noge kad je umoran od posla i nema te mašine u ko ju bi on umočijo ne treba da se veruje mašinama zamenit će nas izumrećemo kao vrsta
Evo prava stvar za Zokija. Možda i umoči :prstic:

Koncept mašine za pranje ljudi nije nov. Na sajmu u Osaki 1970. japanski elektronski gigant Sanio Electric predstavio je svoju „Ultrazvučnu kupku“, mašinu za pranje ljudi koja je čistila, masirala i sušila putnike u potpuno automatizovanom ciklusu od 15 minuta.

Koncept nikada nije postao komercijalni proizvod, ali sada još jedna japanska tehnološka kompanija želi da pokuša, obećavajući da će isporučiti modernu verziju mašine za pranje ljudi do 2025.

Pogledajte prilog 1244121
Pa najobičniji tuš je mašina.

Ovo je samo komfor više.

Ako ne izbace interaktivnost u ovoj komfornosti biće im uspešan projekat kao i sa japanskim wc šoljama..

Iako se ja nisam ovajdio kad sam bio u Japanu, uvek obične ili malo komforne haha..malo mi krivo... glupa korona.

Nije bio blizu toliko, pa ne.
Nisam bio go...:)

Možda sledeće leto, jednom se živi...

Što, šta ti ne da mir?
Svi smo manje više razbucani, ukoliko ga imamo...
Nemoj da ti oguli ledja, postoji mnogo drugih "jednom se zivi" gluposti, mani se auto praonice. :lol:
Sama narusavam svoj mir, vrlo uspesno, diplomu zasluzujem za to, al cekam jubilej pa cu da urucim samoj sebi.

Nemoj da ti oguli ledja, postoji mnogo drugih "jednom se zivi" gluposti, mani se auto praonice. :lol:
Sama narusavam svoj mir, vrlo uspesno, diplomu zasluzujem za to, al cekam jubilej pa cu da urucim samoj sebi.
Tajna je u prihvatanju ili menjanju. Proces.
Mada neko je i za nekog savršenom nezadovoljan. Konkretnije?

Ma mogao sam da poginem. Zbog bajka(i okolnosti(kera ubih) i veštosti(sam se ubih), najmanje zbog mašine), najmanje 2x...

Tako da, pranje bi bilo urađeno opreznije...haha

Sviđa mi se ovo. :heart:

Japanski toaleti (ne samo WC šolje već cela prostorija) ponekad izgledaju kao mali svemirski brod. :lol:

Svi su natpisi na japanskom, ali čak iako govorite jezik, može vam se desiti da se ne snađete. Tako se desilo u jednom muzeju da je Engleskinja s kojom sam bila u društvu u očajničkoj potrazi za ručicom ili senzorom za puštanje vode - uključila alarm za požar, pa su se svi radnici sjatili oko toaleta! :lol:

Od kako su se obogatili - i Kinezi sve češće kupuju japanske WC šolje...

Back